Nejste přihlášen/a.
"Fotře. Zas o rok starsi, he? Matka ti koupila nejake hadry. Mas to ve skrini. Vsechno nejlepsi."
Škoda, že jste s mamkou nepředaly dárek společně. Měli byste z toho všichni větší radost. Když je dneska v práci, nechala bych to klidně na sobotu, však taťka není malý a vydržel by to, připravily byste s mamkou slavnostní oběd, nějaké zákusky a po jídle blahopřát. Když je to jen na Tobě, řekni mu, že jak tak na něj koukáš, že je pěkný chlap a aby mu to ještě víc slušelo, něco jste mu s mamkou vybraly. Snad se mu to bude líbit. No a potom podat ruku a dát pusu. Jaga.
Promiň,ale kolik je ti proboha let,že nejsi schopna popřát svému vlastnímu otci k narozeninám?To mu letos přeješ poprvé?
A dalším členům rodiny jsi také nikdy nepřála?!Hmm,divnééé...
Tohle byl taky můj mindrák, otce jsem měla ráda, ale na nějaké pusinkování a mazlení on ani já s ním nebyla. Když byly Vánoce a Nový rok tak jsme si měli dát pusu, tak jsem taky pořád přemýšlela jak to udělám, je to blbý? Ale ono to vždycky nějak dopadlo, líbla jsem ho na tvář a byla jsem ráda, že to mám za sebou. Ber to jako úkol, který musíš udělat. Popřej mu, dej mu dárek a pak uvidíš, bud ti dá pusu sám, nebo nastaví tvář a ty ho líbneš. Je to v mžiku, uvidíš že to zvládneš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.