Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak popřát k narozeninám?

Od: tatkovynarozky odpovědí: 6 změna:
Dnes má taťka narozeniny a koupily jsme mu s mamkou oblečení. Mamka šla do práce a tak mu to mám dát já. Jenomže nevím jak, jestli mu mám podat ruku a říct všechno nejlepší a dát mu to nebo jak mu to mám dát? Vím, že je to blbá otázka, ale já prostě nevím, jak to mám udělat! :( Prosím, poraďte! Děkuju.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

"Fotře. Zas o rok starsi, he? Matka ti koupila nejake hadry. Mas to ve skrini. Vsechno nejlepsi."

hodnocení

0x

Není to nic složitého. Řekni - tati, přeji Ti vše nejlepší k narozeninám. Podej mu ruku, dej mu pusu a předej mu dárek.

hodnocení

0x

Škoda, že jste s mamkou nepředaly dárek společně. Měli byste z toho všichni větší radost. Když je dneska v práci, nechala bych to klidně na sobotu, však taťka není malý a vydržel by to, připravily byste s mamkou slavnostní oběd, nějaké zákusky a po jídle blahopřát. Když je to jen na Tobě, řekni mu, že jak tak na něj koukáš, že je pěkný chlap a aby mu to ještě víc slušelo, něco jste mu s mamkou vybraly. Snad se mu to bude líbit. No a potom podat ruku a dát pusu. Jaga.

hodnocení

0x

Promiň,ale kolik je ti proboha let,že nejsi schopna popřát svému vlastnímu otci k narozeninám?*zed*To mu letos přeješ poprvé?*sok*A dalším členům rodiny jsi také nikdy nepřála?!Hmm,divnééé...

janaa*
hodnocení

0x

Tatííííííí kdopak to tu má dneska narozeniny? úsměv od ucha k uchu a, podat ruku "přeju ti všechno nejlepší, hlavně štěstí, lásku, zdraví zdraví zdraví" a mlask pusu na tvář.. tady jsme ti s mamkou koupili nějaký hadříky, hned si to musíš zkusit. .atdatd *slunce*

mirka1
hodnocení

0x

Tohle byl taky můj mindrák, otce jsem měla ráda, ale na nějaké pusinkování a mazlení on ani já s ním nebyla. Když byly Vánoce a Nový rok tak jsme si měli dát pusu, tak jsem taky pořád přemýšlela jak to udělám, je to blbý? Ale ono to vždycky nějak dopadlo, líbla jsem ho na tvář a byla jsem ráda, že to mám za sebou. Ber to jako úkol, který musíš udělat. Popřej mu, dej mu dárek a pak uvidíš, bud ti dá pusu sám, nebo nastaví tvář a ty ho líbneš. Je to v mžiku, uvidíš že to zvládneš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]