Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ve městě kde bydlím, jsou jen hodináři, kteří opravují mechanické hodiny, myslíte, že kdybych porosil, tak by se koukli i na digitální? Přesněji je to sporttester, za který jsem dal jedenáct stovek a vypršela záruka. Kam by jste zašli vy? Děkuji.
Nechci takovou věcičku jen tak hodit do žita a možná i zbytečně kupovat nový.
Když jsem si šla pro novou baterku ke stařičkému hodináři, který pracuje úplně neuvěřitelně poctivě a odborně a na počkání a vůbec, je úžasný, pobrala jsem ještě čtvery pěkné hodinky, které nejdou, ale jsou pěkné. Pán je proměřil nějakým přístrojem a 3x zalitoval, že to mají za sebou a dvoje mi opravil. Na nové baterie napsal datum výměny. Takže asi jak který hodinář.
V první řadě bych se zeptal v záručním servise, pokud existuje. Ale odhaduju že to nebude rentabilní. Většinou se dá vyměnit baterka, popř nějaký kontakt. Pak je tam desttička s procesorem a s tím se nedá moc udělat. Zeptal bych se v nějakém servise elektroniky a nejspíš je to na nový výrobek. Nakonec životnost těsně po konci záruky je snem každého výrobce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.