Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digitální hodiny - hodinář

Od: martinov odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, ve městě kde bydlím, jsou jen hodináři, kteří opravují mechanické hodiny, myslíte, že kdybych porosil, tak by se koukli i na digitální? Přesněji je to sporttester, za který jsem dal jedenáct stovek a vypršela záruka. Kam by jste zašli vy? Děkuji.

Nechci takovou věcičku jen tak hodit do žita a možná i zbytečně kupovat nový.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Kouknou se urcite, ale zazraky bych od toho necekal. Krome nejake mechanicke opravy (tlacitka), vymeny pasku a vymeny baterie to moc servisovat nelze. Zalezi na tom, co sporttester (ne)dela.

hodnocení

0x

Když jsem si šla pro novou baterku ke stařičkému hodináři, který pracuje úplně neuvěřitelně poctivě a odborně a na počkání a vůbec, je úžasný, pobrala jsem ještě čtvery pěkné hodinky, které nejdou, ale jsou pěkné. Pán je proměřil nějakým přístrojem a 3x zalitoval, že to mají za sebou a dvoje mi opravil. Na nové baterie napsal datum výměny. ;) Takže asi jak který hodinář.

isteron
hodnocení

0x

u nás hodinár digitálky neopravuje, to sa mu neoplatí. Nanajvýš vymení batériu.

mourekk
hodnocení

0x

V první řadě bych se zeptal v záručním servise, pokud existuje. Ale odhaduju že to nebude rentabilní. Většinou se dá vyměnit baterka, popř nějaký kontakt. Pak je tam desttička s procesorem a s tím se nedá moc udělat. Zeptal bych se v nějakém servise elektroniky a nejspíš je to na nový výrobek. Nakonec životnost těsně po konci záruky je snem každého výrobce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]