Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dokument zivot 19.stoleti

Od: allabout* odpovědí: 4 změna:
Poradi nekdo nejaky dokument prip.film o zivote v ceskych zemich v obdobi od 19.stoleti do 30.let 20.stoleti? Pripadne jiny podpurny genealogicky material.. Diky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná by se našla spíše odpověď na těch stránkách viz odkaz. Jinak, o dokumentech Tajemství rodu, které vysílala ČT asi víte. Zdravím!

genealogie.taby.cz/... ulozto.cz/...

hodnocení

0x
Doporučuji čist dobový tisk. Od konce 40tých let 19. Století už je latinkou.
Nejkrásnější je jak se řeší v podstatě stejné problémy. Jako my dnes Třeba penzisti měli tenkrát také moc malé penze - snížili jim je na pouhých 95% platu...
doplněno 14.08.13 10:19:

Zapoměl jsem na knihu Z dějin české každodennosti - popisuje život v 19 století

allabout*
hodnocení

Tak knihu mam zrovna doma cerstve prectenou:) odkaz na dobovy tisk take.. Myslel jsem neco audiovizualni:)
ukulele*

Ahoj, nevím jak je to tady s odkazy, ale na českém rozhlasu jsou všechny díly ke stažení : Toulky českou minulostí, je to snad nejlepší seriál o historii co jsem kdy slyšel. Vyšlo to i knižně, ale u audia se dá ještě něco dělat, u knihy ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]