Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Laserové odstranění chloupků

Od: mc* odpovědí: 12 změna:
Máte někdo zkušenosti s laserovým odstraněním chloupků na nohách...? Kolik to stojí, kde se to dělá? apod. Děkuji za odpověď.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
mc- Jedině kometické salony :) to co ty požadeješ je dosti drahe*plac* tak to ti nedopuručuji jedině epilepcii*plac*sice je to bolestivé ale ne tak drahé.Vyhledej si kosmetické salony a pozeptej se potom mě dáž za pravdu:)SO.
tesyk*

Zkus se zeptat někde jinde a určitě mě dáš za pravdu, že jsi se měla zeptat někde jinde. Já teda taky nic nevím, ale mám potřebu radit:)ZO

jelen*
ho hó cože epilepcii? Snad depilaci, ne?
styx*
hele jelene nevim čemu se divíš. Depilace je že si to oholíš a epilace je že se to vytrhne tak tu moc neHOHOHuj*smich*
styx*
Jelene promin sem přehlíd to epilepcii myslel že je to napsaný normálně. tak sry se nensy nák přepsala asi*smich*
nensy*
styx- Musim se zasmat *smich*i překlep se stane ne:) koukám že chodíš na depilaci aspon napiš jak u toho brečíš*plac* bolesti.To o čem piši je že se to děla jehlou tak ti dporučuji aspon jeden chloupek odstranit*smich*SO.
styx*

No já teda chodím jen na strhnutí obočí...a musim říct že mě to úplně stačí

Kdyby na mě přišel někdo z jehlou tak bych asi vzal nohy na ramena*smich*

jelen*
Jenže nejlepší je, že ten kdo chtěl poradit,se zajímal o odstraňování chloupků pomocí laseru a pokud se nepletu, tak je to metoda jednorázová, protože se ty váčky uzavřou a chloupky přestanou růst, tak tady nemektejte něco o depilaci a epilaci (jejej to sou mudrci)...
Hele, ty paroháči.Seš nějak moc chytrej.Rady cos dal ty, sou tak na úrovni nensy.I ty si na míle vzdálenej žádaný odpovědi.Tak se nekasej*stop*Paroháč ti bude docela slušet,ty mudrci.*smich*
udivenec*
Boha kam na to chodíš? Absolutní lejno víš a se..eš se a se..eš*stop**stop**stop*.Neni v něčí moci tě nějak uzemnit nebo zazdít*nevi**nevi*:P:P

doplnit odpověď
hodnocení

0x

home.tiscali.cz/... - Zkušenosti s epilací

nensy se nepřeklepla,ona si často plete pojmy s dojmy a její rady jsou fakt bezkonkurenční.

nensy*
KIBIC- Koukam že se vyživaš jen v uražkach*bzum*mě jen tak něco nerozhodí *smich* pá pá hi hi*smich*SO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]