mc- Jedině kometické salony to co ty požadeješ je dosti drahe tak to ti nedopuručuji jedině epilepciisice je to bolestivé ale ne tak drahé.Vyhledej si kosmetické salony a pozeptej se potom mě dáž za pravduSO.
tesyk*
Zkus se zeptat někde jinde a určitě mě dáš za pravdu, že jsi se měla zeptat někde jinde. Já teda taky nic nevím, ale mám potřebu raditZO
jelen*
ho hó cože epilepcii? Snad depilaci, ne?
styx*
hele jelene nevim čemu se divíš. Depilace je že si to oholíš a epilace je že se to vytrhne tak tu moc neHOHOHuj
styx*
Jelene promin sem přehlíd to epilepcii myslel že je to napsaný normálně. tak sry se nensy nák přepsala asi
nensy*
styx- Musim se zasmat i překlep se stane ne koukám že chodíš na depilaci aspon napiš jak u toho brečíš bolesti.To o čem piši je že se to děla jehlou tak ti dporučuji aspon jeden chloupek odstranitSO.
styx*
No já teda chodím jen na strhnutí obočí...a musim říct že mě to úplně stačí
Kdyby na mě přišel někdo z jehlou tak bych asi vzal nohy na ramena
jelen*
Jenže nejlepší je, že ten kdo chtěl poradit,se zajímal o odstraňování chloupků pomocí laseru a pokud se nepletu, tak je to metoda jednorázová, protože se ty váčky uzavřou a chloupky přestanou růst, tak tady nemektejte něco o depilaci a epilaci (jejej to sou mudrci)...
Hele, ty paroháči.Seš nějak moc chytrej.Rady cos dal ty, sou tak na úrovni nensy.I ty si na míle vzdálenej žádaný odpovědi.Tak se nekasejParoháč ti bude docela slušet,ty mudrci.
udivenec*
Boha kam na to chodíš? Absolutní lejno víš a se..eš se a se..eš.Neni v něčí moci tě nějak uzemnit nebo zazdít:P:P
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.