Nejste přihlášen/a.
To bude ta známá věc, že chlap má ženskou rád, nemusí o tom mluvit a stačí mu žít po jejím boku klidně léta ve vegetativním něměnném stavu a není žádný poblém. Kdežto ženská potřebuje lásku, a to že ji někdo potřebuje vnímat aktivně. Že to u vás po 17 letech nebude nějaký žhavý vztah a ani manželské hrátky už neprobíhají 3 x denně je celkem jasné. Do teď manželku drželo nad vodou alespoň to, že ji potřebovaly děti. Myslím, že pokud chcete předejít problémům, tak budete muset tu zatrplost a zklamání překonat a vyvinout nějakou vyšší pozitivní aktivitu směrem k manželce (i dětem, tohle ženské velmi vnímají), třeba naplánovat nějakou zážitkovou dovolenou, dopřát manželce nějaké potěšení.. Kdy jste jí naposledy řekl, že se vám líbí a že vás přitahuje? Po tolika letech dřiny kolem děcek a možná i v práci, mládí a krása pryč před ní kdovíjaké perspektivy nejsou, to jí na psychice nedodá. Také si nepřipouštějte, že by manželka třeba uvažovala o někom jiném, pokud se překonáte, tak ve výhodě díky těm letům jste určitě vy. Musíte to být vy, kdo jí zvedne náladu a sebevědomí, ne někdo jiný, to by pak mohl být problém.
Ale předpokládám, že tohle všechno po 17 letech víte sám.
doplněno 13.08.13 15:15: Jinak někdy stačí málo. Když přijdete z práce, tak ji neminout jako kus nábytku při cestě k PC a vyřízení mailů, ale dát jí úsměvem a polibkem najevo, jak rád ji po celém dni vidíte a aspoň chvíli si s ní povídat a zajímat se o její starosti a problémy (a opět o děti). Ano, někdy má člověk dost dalších "důležitějších" starostí a není to třeba lehké, ale co si budeme povídat, to že jí nasloucháte se dá v nouzi po nějakou dobu vhodným pokyvováním a říkáním "hm hm" úspěšně předstírat.
Také povzpomínejte, není něco, o co vás již dlouho neúspěšně žádá (vymalovat pokoj, opravit kapající kohoutek, nový koberec zničený od dětí..), čím byste ji potěšil?
Milý pane,můžete nám prosím prozradit při jaké příležitosti Vám to řekla?To je poměrně důležité,zda v záchvatu zlosti,či naprosto v klidu-a od toho se odvíjetNechci Vás strašit,ale třeba může mít milence,nebo třeba má zálusk na někoho...A víte,že člověk ve vztahu to nemá jednoduché?:DMusí se stále cosi nového vymýšlet,chodit např.tančit na zábavy,do kina,jezdit na výlety,na dovolené...Zkrátka vztah se musí utužovat,to,že nekouříte,nepijete a nikam nechodíte je sice hezké-ale,možná,že to také není dobré,že sedíte stále doma,promluvte si s ní o tom,co by ráda
Hodně štěstí.
"Zlomit si srdce" na základě babského žblebtu, no - na rovném chodníku si taky lze zlomit nohu...
Nemůžu si pomoct - celý ten dotaz na mne působí tak, že - psal-li jej, vážně myšlený, cca čtyřicetiletý chlap, měl by vážně uvažovat o návštěvě psychologa, potíže se budou zhoršovat. Takže neváhej.
Ahoj, buď to řekla v afektu a nemusela to myslet vážně, nebo to myslela vážně a pak ji po pár dnech došlo, že to není pravda. Mohlo Vás to zranit, ale nemusí Vás to zabít.
David
Ani já někdy nemám na muže "náladu" a napadají mně různé myšlenky,někdy ze vztahu jsem unavená.A mívám chuť ho občas pořádně praštit-ale protože se těší dobrému zdraví,tak jsem to neudělala.Nemusela mít náladu,může jí něco vadit a ulevila si bez přemýšlení.Možná jste ji něčím vytočil a plácla něco,co ani nechtěla.Tak se z toho nesypte,jde o nic.
Myslím,že vaši ženu začalo pálit dobré bydlo,protože si je vámi moc jistá.Asi je chyba,že nikam nechodíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.