Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oslovení na pohledu - kluk,kamarád

Od: mikaelaa59 odpovědí: 8 změna:

Jaké oslovení na pohledu se hodí pro mého kluka, a pak pro mého kamaráda? U holek vím že to je ,,Slečna.ale ti kluci -_- :D

Diky za odpovedi :))

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
chlapec, borec, frajer, přítel, kamarád... :)
doplněno 13.08.13 08:35: django, co to má být?

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, můžete použít asi i výraz pan nebo mladý muž či mladík. Zdravím!

ron*
hodnocení

1x

Přesně tak. Napište pan, mladý pan či vážený pan;).

hodnocení

1x

Na sdrese nemusí být vůbec žádné oslovení. Nebo naopak, může být jakékoliv. Já jsem loni dostala- moje babička. . . ;)

ladinpraha*
hodnocení

1x

Myslím, že v adrese to není oslovení, ale titul. Nemusí být žádný, ale v tomhle případě se běžně používá Mladík. Jinak je nejvhodnější použít univerzální Pan. V případě, že má stejné jméno s otcem, případně dědečkem, tak se za jméno a příjmení napíše mladší nebo nejmladší.

hodnocení

0x

Kdysi (ten čas tak letí) jsem pro svou milou používal oslovení "panna" (což v té době už rozhodně nebyla). Hrozně jí to rozčilovalo. *smich*

hodnocení

0x

Rozesmálo nás, když před pár dny přišel pohled od vnuka z letního tábora a nad adresou byl velikými neumělými písmeny titul: DĚDA.Takže Mladík, mladý pan, bráška, kamarád, ta´tka no a nakonec ten děda. Dočkáme se všichni. Jaga.

hodnocení

0x

U kluků je to stejné, jako u holek a oslovit se dají různě i na pohledu - kamarád, kámoš, žák, student, mladík...Záleží na tom, kolik je mu let, ale neurazíte ničím, co zde za oslovení již padlo. Jen můj názor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]