Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Více direk v uších

Od: elfik odpovědí: 23 změna:

Hezký večer všem!

Chci se zeptat na Váš názor co si myslíte o více dirkách v uších? Nechci tady s tím otravovat, když Vám to může být uplně jedno kdo co má v uších ale mě to opravdu zajímá. Nedávno jsem si udělala druhou dirku do pravého ucha a premýšlím ještě o jedné, hodně mě to láká ale nevím jestli to už nebude moc... Je mi téměř 16 let a podle mě je to lepší než mít piercing. Co si o tom myslíte mám si udělat ještě jednu?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

"podle mě je to lepší než mít piercing."

Ale vždyť to JE piercing.

elfik
hodnocení

Ale já myslela ty co jsou do nosu nebo do jazyku.

hodnocení

2x

Hezký večer. Já si o tom myslím, že je to jen a jen Vaše věc. Pokud se Vám to líbí, mějte dírek třeba pět. Tři nosí kde kdo a také je jim to jedno. Nikdo se nad tím v dnešní době zase tolik nepozastavuje. *nevi*

doplněno 14.08.13 08:42:

Dle obrázku to vůbec nevypadá nevkusně. Naopak. Takže buď u tohoto zůstat, nebo pokud ještě jednu, pak souhlasím s názorem, že něco maličkého, aby se to pěkně sladilo. Ale pohoršujícího na tom opravdu nic není. Máte dobrý vkus, dle mého soudu. I když se třeba najdou i odpůrci, ale ti se najdou vždycky u všeho a všude. :)

elfik
hodnocení

No já právě nechci aby to půspbilo nějak nevkusně nebo tak...

elfik
hodnocení

Děkuji a tak jasně všem se holt to samé líbit nemůže, ale jsem ráda, že někomu se to též líbí. :)

hodnocení

2x

Záleží na tom, jak chceš působit na své okolí (na celkovém vzhledu, stylu oblékání apod.) :) Velmi jemné slečny většinou nosí v každém uchu náušnici jednu a spíš menší. Já třeba náušnice nenosím vůbec, a kdybych si chtěla nějaké pořídit, asi bych sáhla po nějakých výraznějších a větších (a to bych neřekla, že jsem nějaká dračice, prostě mám ráda takový "orientální" styl). Je to opravdu hodně individuální. Každopádně nemyslím, že by víc dírek v uchu někoho pohoršovalo.

elfik
hodnocení

No já už totiž nechci působit jako jemná slečna ale ani jako nějaká rebelka jelikož teď půjdu na střední zaměřenou na právní administrativu a tam to bude asi nevhodné... prostě chci něco mezi. A děkuji za názor.

martinaa*
hodnocení

2x

Klíďo:) Po dlouhé době (a dlouhé touze) jsem si nechala píchnout druhou na letošním Masteru:) A přibude určitě ještě jedna, protože se mi to líbí.

Výhoda je, že narozdíl od obočí, brady apod. dírky zarostou a nezbude jizva (pokud si do ucha nedáš takový ten trapný roztahová).

doplněno 13.08.13 16:38:

Btw - někdo tu psal o jemných slečnách... to já sice moc nejsem, ale náušnice mám jemné, elegantní, a právě kvůli sladěnosti jsem si vybrala piercing ve tvaru malého čtverečku posázeného kamínky Swarovski. Elegance sama;)

Kamarádka má na různých místech jednoho ucha hned sedm piercingů. Jednu činku, pak kroužek zakončený hroty, tři kuličky v barvách semaforu, stříbrnou berušku... zaprvé to k sobě neladí a zadruhé už se mi to vůbec nelíbí.

doplněno 13.08.13 18:02:

V tomto případě bych se další fakt nebála:) A dala bych ještě menší, aby to šlo pěkně popořadě;).

elfik
hodnocení

No mě se to také líbí :) a ne roztahovák určitě nechci vypadá to opravdu hrozně. Já mám taky naušničky něžné a proto právě nevím jestli se tam bude hodit ještě jedna další. Zatím to vypadá takhle - viz. obrázek

Více direk v uších

Vypadá to pěkně a jemně. :)

elfik
hodnocení

Děkuju a co myslíte mám to nechat takhle?:)

Já bych to tak asi nechala, aby to zas nebylo přeplácané. Takto to vypadá dost dobře. :) Pokud bys opravdu chtěla ještě jednu, tak jedině nějakou úplně malou nad ně - jak píše martinaa.

Ty náušnice jsou s kamínky (štrasové)? Pokud ano, tak to z mého pohledu nemá chybu.

elfik
hodnocení

No já jsem totiž ještě nikde neviděla, že by byli nějaký ještě menší... Ano jsou :)

Asi bych to tak nechala - teď je to moc pěkné, a potom by se výsledný dojem mohl pokazit. :)

elfik
hodnocení

Ok tak teda moc děkuji za názor a za tip. Nechám si to tedy zatím tak jak mám :))

fifi*

Já tam tu třetí mám a vypadá to moc pěkně, není to přeplácané

elfik
hodnocení

A vy to máte taky po pořadě nebo jak?

fifi*

Ano, popořadě, od největší pecky po nejmenší, dají se sehnat opravdu drobounké pecičky...Vypadá to moc pěkně, pokud si tam nedáte nějaké bodáky nebo podobné hnusy, tak myslím, že to nijak nevhodně nebo "vyvrhelsky" ;)nevypadá

hodnocení

1x

V ušním lalůčku je řada nervových zakončení. Proto, když se dírka udělá neodborně, může se leccos nevratně poškodit. :( Navíc se mi nelíbí, když někomu z uší visí kde co, třeba i nevhodně nakombinované. Ono se říká, že v jednoduchosti je krása. Ale jak už tady podotkl Magdon, také mi už dávno není 16 a každý z nás má jiný vkus. Co se jednomu nelíbí, z toho druhý může být nadšen. Takže záleží jen na Tobě, budeš to nosit Ty. Za mě ale - NELÍBÍ. Jaga.

elfik
hodnocení

Ano taky jsem o tom slyšela ale prý je šance docela malá, že se do toho nervu trefí a já jsem to dělala u kosmetičky, která se tím zabíva. Moje máma si kdysi udělala druhou dirku sama doma jehlou a taky to má v pořádku ale hlavně, že u mě z toho moc nadšená nebyla, když jsem si to udělala :D A děkuji za názor.

Prý je tam taky spoustu akupunkturnívh bodů a čím více dírek, tím větší pravděpodobnost, že se do nějakého trefím. Já sice nevím, jestli mám akupunktuře věřit nebo ne, nicméně na tuto věc upozorňuji.

hodnocení

0x

No je to skutečně jen Vaše věc, ale moje dcera má (měla) v uchu dírky 4 a nosila v každé jinou náušnici. Před rokem se vdala a abych řekl pravdu, netuším, co a jestli vůbec něco tam nosí dneska. Já osobně bych to ale určitě nechtěl *smich*.

doplněno 12.08.13 20:30:

Ono mi už taky není 16, že jo. :(

hodnocení

0x

Je to hnus, ale jinak je to každého jeho věc, pokud o to stojí. Totéž piercing.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]