Nejste přihlášen/a.
Ahoj chci se zapsat do tanecniho krouzku a co myslite ze je lepsi RnB nebo street dance modern dance atd
RnB patří vlastně mezi street dance...pokud si vybereš kroužek Street dance, můžeš získat zkušenosti s více styly, pravděpodobně nejvíce s housem a hiphopem...patří zde i dancehall a waackin preferovaný hlavně holkami ale i poppin a krump...já street tančím a líbí se mi na něm ta volnost..pokud chceš při freestylu udělat nějaý krok a nepovede se ti, nic se neděje, je to považováno za něco nového...nemusíš se zde soustředit na protnuté špičky, jen si užíváš hudbu a vyjadřuješ emoce..ze začátku se asi budeš stydět ale tanečníci jsou většinou pohodáři, každý nějak začínal...na krooužky se mrkni ve svém okolí...odkud že jsi přibližně? street můžu jedině doporučit
Díky za odpověd jsem z Kopřivnice ale 4 roky sem tančil Michaela Jacksona a ruzne i po diskotekach pro decka sem se snazil trochu breakdance takze vim jaky to jsou emoce a pujdu na ten street
pokud ti nevadí dojíždění tak v Ostravě můžu doporučit Roots Company - sice tam netančím ale jsou tam super lidi a jejich formace se mi líbí ) na netu najdš bližší info
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.