Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,jsem už zoufalá. Cca. půl roku mám neskutečné tlaky do hlavy. Z ničeho nic mi začne jakoby "pulsovat" mozek a lebka mi přijde jakoby malá. Zní to vtipně,ale nevím,jak jinak to mám popsat.Mám rozostřené vidění. Připadám si jako ožralá. Je to strašně nepříjemné. Není to nijak silná bolest,ale zvlášť nepříjemný stav. Nemám vůbec sílu na nic. Nejradši bych celý den propsala.Někdy je to dobré,jindy horší. Beru 2 roky stejné Antidepresiva. Tlak mám v normálu. Piji pořád stejně už odmala. Cca. 1,5 l denně. Vím,že to je málo,ale moje tělo prostě víc nevyžaduje.Nemyslím si,že je to tím. Nejsem tip,co jde s každou kravinou k doktorovi. Nebyla jsem tam 5 let. Ale tohle už přestávám zvládat. Přiznávám,že se trochu stydím jít k lékaři s bolestí hlavy. Nerada bych vypadala jako hypouš,ale asi mi nic jiného nezbyde. Můžete mi prosím poradit? Zkusit nejprve nějaké vitamíny,...? A nebo si tam raději dojít? Velice Vám děkuji za Vaše reakce.
Okamžitě k lékaři,šup,šupVysoký tlak,migréna,krční páteř...Toho může být více,a pokud se to týká hlavy,není radno si s tím pohrávat!Hypouš určitě nejste a myslím,že s tím antidepresiva nemají nic společného...
Hahanaj:pěkné slovo
Vtipně to určitě nezní a přesně jak radí ostatní, nečekejte a mažte k lékaři. Překvapuje mě, že berete 2 roky antidepresiva a 5 let jste nebyla u lékaře. Kdo a nač vám je předepsal? Copak máte na dva roky tašku léků a nikdo vás nesleduje?
doplněno 12.08.13 17:16:Teess jsem to ale baba urejpaná, že? Vážně jděte k lékaři a nechte se vyšetřit, nechci strašit ale ono to může-nemusí být i vážnější.
Dobrý den,čekala jsem,kdo se zeptá.Špatně jsem se vyjádřila. Měla jsem na mysli OL. U toho jsem nebyla 5 let K psychiatrovi jsem šla ihned bez doporučení (přes známého)... Pro léky si chodím jednou za čtvrt roku. Napadlo mě právě,zda to opravdu nemůžu být od tich AD,ale to by se přeci muselo projevit již dříve...
Půl roku neřešit opakující se bolesti hlavy považuji za (mírně řečeno) velmi krátkozraké.
Na dálku Vám diagnózu nikdo nestanoví, může jít nějaký méně závažný , ale i o vážný problém. Lékaře jste měla navštívit už dávno!
Žiadne vitamíny a váhanie! Keď je rozostreté videnie , závraty a tlak v hlave, to je akútna mozgová príhoda! Okamžite do nemocnice na neurológiu! Akútny prípad sa dá liečiť len ihneď, do 4 hod. Zažil som viem, nasledoval odvoz na lôžko, CT , rezonancia, usb . Nič mi po tom ataku nezostalo. Za týždeň som bol doma ale lieky budem užívať až do smrti . Takže neváhať , k lekárovi! Pri zhoršení volať sanitku a odvoz do nemocnice! Videl som také zanedbané prípady, že starý otec ležal ako klát, nepoznal ani vlastnú dcéru , ani okolie okolo seba!
Tedy teď jste mě pořádně vyděsil Ale děkuji za kopnutí do zadku! Plánovala jsem si dojít již dnes,ale samozřejmě v práci není možný záskok. V pátek tam naklušu. Děkuji Vám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.