Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jenom pár sekund bez ochrany

Od: jirkaa* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, mám takový dotaz. S partnerkou jsme se jednou nějak neudrželi a bez kondomu i prášků jsem do ní jednou vnikl. Bylo to jen asi na 3 sekundy. Hned, jak jsme si to uvědomili jsem ho vyndal, stejně se ale bojím jestli nemůže být těhotná, když to bylo 1 den po ovulačním cyklu. Poraďte prosím.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Pokud jsi byl vzrušený, mohl penis vyloučit tvz. kapky lásky - tekutinu, která se uvolňuje během vzrušení a dráždění.

Tato tekutina bohužel obsahuje spermie, je jich málo, jsou jsou tam. Tudiž 3s průnik by mohl teoreticky stačit k tomu, aby se možné existující spermie ze špičky penisu přesunuly do pochvy a dále. Je to nepravděpodobné, ale ne 100%.

davidp*
hodnocení

1x

Dobrý den, myslím, že mužete být klidný. Lidé se nerozmnožují pouhým dotykem pohlavních orgánů. :)

David

hop®
hodnocení

1x

Je to velmi nepravděpodobné, ale 100% je vždycky moc...

lidus*
hodnocení

1x

Stačí jenom kapka a do roka to capká. Byla kapka?, nebyla kapka? Překvapuje mě, že ten co cosi ví o ovulačním cyklu, položí tak stupidní dotaz.

hodnocení

0x

Myslím,že tři sekundy by klidně mohly postačit.Jinak,my nejsme v tomto rádcovství kompetentní,to spíše matička příroda;).

doplněno 12.08.13 16:57:

Jejdá,to jsem se asi unáhlila*hi*Vy píšete,že jste do ní vnikl,a ejakulace byla?Pokud ne,tak mimino nebude*smich*

jh11
hodnocení

0x

To kam jste vnikl není mikrovlnka

za minutu hotové.

Děti myslím nenosí čáp

ale vznikají spojením spermie a vajíčka.

Vámi udané údaje tedy nejsou dostatečné.

hodnocení

0x

Neplašte se, kdyby to šlo tak jednoduše, už by se lidi na zeměkouli nevešli :). Ovšem 100% jistota v tomhle "oboru" není nikdy. Leda snad sklenice vody. Ne před stykem, ani po styku, ale místo styku. Nebo tabletka acylpyrinu - žena pěkně mezi kolena a pevně držet. :D

aaaaaa*

ale to je divná rada, pak je to mnohem těsnější a tedy i rychlejší.

Pro tazatele: šance je asi tak 0,001%, ale jistotu budeš mít tak za 6 týdnů

davidp*
hodnocení

0x

Když tak dejte vědět, jak nakonec tento experiment dopadl :).

Já bych byl velmi překvapen, kdyby se něco urodilo.

jirkaa*
hodnocení

Napíšem, zatím, jsem ale stále ve strachu, protože partnerce se prý zpozdila menstruace, ale snad to bude něčím jiným .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]