Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový dotaz. S partnerkou jsme se jednou nějak neudrželi a bez kondomu i prášků jsem do ní jednou vnikl. Bylo to jen asi na 3 sekundy. Hned, jak jsme si to uvědomili jsem ho vyndal, stejně se ale bojím jestli nemůže být těhotná, když to bylo 1 den po ovulačním cyklu. Poraďte prosím.
Pokud jsi byl vzrušený, mohl penis vyloučit tvz. kapky lásky - tekutinu, která se uvolňuje během vzrušení a dráždění.
Tato tekutina bohužel obsahuje spermie, je jich málo, jsou jsou tam. Tudiž 3s průnik by mohl teoreticky stačit k tomu, aby se možné existující spermie ze špičky penisu přesunuly do pochvy a dále. Je to nepravděpodobné, ale ne 100%.
Myslím,že tři sekundy by klidně mohly postačit.Jinak,my nejsme v tomto rádcovství kompetentní,to spíše matička příroda.
Jejdá,to jsem se asi unáhlilaVy píšete,že jste do ní vnikl,a ejakulace byla?Pokud ne,tak mimino nebude
Neplašte se, kdyby to šlo tak jednoduše, už by se lidi na zeměkouli nevešli . Ovšem 100% jistota v tomhle "oboru" není nikdy. Leda snad sklenice vody. Ne před stykem, ani po styku, ale místo styku. Nebo tabletka acylpyrinu - žena pěkně mezi kolena a pevně držet. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.