Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přeji.
Je mi 19 a chodim s 22 letým klukem.Rikal mi,že jsem jeho první holka.Těžce se tomu sice věří,protože líbá fakt skvěle.Nicméně jsem slyšela od jeho znamych,že ho nikdy s žádnou neviděli,tak mi nezbývá nic jiného,než tomu věřit.Nejdřív byl takový více stydlivějši a skoro se mě ani nedotýkal,ted asi po 2 týdnech mi připadá,že na to začal dost spěchat.Kdybych ho nehlídala,už mám jeho ruku v podprsence
.Myslíte,že mě chce jen dostat do postele,nebo s ním tlučou hormony,když je zřejmě panic a je v přítomnosti holky? Ja jsem stále panna.
Děkuji.Linda
Je mi 19 a chodim s 22 letým klukem.Rikal mi,že jsem jeho první holka.Těžce se tomu sice věří,protože líbá fakt skvěle.Nicméně jsem slyšela od jeho znamych,že ho nikdy s žádnou neviděli,tak mi nezbývá nic jiného,než tomu věřit.Nejdřív byl takový více stydlivějši a skoro se mě ani nedotýkal,ted asi po 2 týdnech mi připadá,že na to začal dost spěchat.Kdybych ho nehlídala,už mám jeho ruku v podprsence
Děkuji.Linda
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
wamp®
4x
Dobry den Lindo.Promiňte,ale už jen titulek Vašeho dotazu je přinejmensim zajimavý
Vy s tim chlapcem chodite,a ptate se nas,zda Vas nechce nahodou zneuzit!To je prece normalni,ze se Vas dotyka,a take je zcela normalni,ze bude chtit sex.Nebo se snad nemate radi?To je take divne...Mate v tom asi nejaky zmatek,bez urazky.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]