Dobrý den přeji. Je mi 19 a chodim s 22 letým klukem.Rikal mi,že jsem jeho první holka.Těžce se tomu sice věří,protože líbá fakt skvěle.Nicméně jsem slyšela od jeho znamych,že ho nikdy s žádnou neviděli,tak mi nezbývá nic jiného,než tomu věřit.Nejdřív byl takový více stydlivějši a skoro se mě ani nedotýkal,ted asi po 2 týdnech mi připadá,že na to začal dost spěchat.Kdybych ho nehlídala,už mám jeho ruku v podprsence .Myslíte,že mě chce jen dostat do postele,nebo s ním tlučou hormony,když je zřejmě panic a je v přítomnosti holky? Ja jsem stále panna. Děkuji.Linda
Dobry den Lindo.Promiňte,ale už jen titulek Vašeho dotazu je přinejmensim zajimavýVy s tim chlapcem chodite,a ptate se nas,zda Vas nechce nahodou zneuzit!To je prece normalni,ze se Vas dotyka,a take je zcela normalni,ze bude chtit sex.Nebo se snad nemate radi?To je take divne...Mate v tom asi nejaky zmatek,bez urazky.
když se Vás někdo dotýká, neznamená to, že Vás chce zneužít. Jen Vám tím dává signály, že Váš vztah se vyvíjí. Na Vás je, abyste posoudila, zda se jedná o člověka, se kterým chcete přijít o nevinnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.