Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chce po mě sex, můžou za to hormony?

Od: lindaa93 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den přeji.
Je mi 19 a chodim s 22 letým klukem.Rikal mi,že jsem jeho první holka.Těžce se tomu sice věří,protože líbá fakt skvěle.Nicméně jsem slyšela od jeho znamych,že ho nikdy s žádnou neviděli,tak mi nezbývá nic jiného,než tomu věřit.Nejdřív byl takový více stydlivějši a skoro se mě ani nedotýkal,ted asi po 2 týdnech mi připadá,že na to začal dost spěchat.Kdybych ho nehlídala,už mám jeho ruku v podprsence :).Myslíte,že mě chce jen dostat do postele,nebo s ním tlučou hormony,když je zřejmě panic a je v přítomnosti holky? Ja jsem stále panna.
Děkuji.Linda

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Dobry den Lindo.Promiňte,ale už jen titulek Vašeho dotazu je přinejmensim zajimavý:(Vy s tim chlapcem chodite,a ptate se nas,zda Vas nechce nahodou zneuzit!To je prece normalni,ze se Vas dotyka,a take je zcela normalni,ze bude chtit sex.Nebo se snad nemate radi?To je take divne...Mate v tom asi nejaky zmatek,bez urazky.

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Myslím, že oboje. Touha dostat vás souvisí právě s těmi hormony. To ale neznamená, že se nemůže ovládnout a vyčkat, až budete i vy připravená.

dzordz*
hodnocení

0x

To si myslím, že je celkem normální vývoj, ne?

davidp*
hodnocení

0x

Ahoj Lindo,

když se Vás někdo dotýká, neznamená to, že Vás chce zneužít. Jen Vám tím dává signály, že Váš vztah se vyvíjí. Na Vás je, abyste posoudila, zda se jedná o člověka, se kterým chcete přijít o nevinnost.

David

vlasatec*
hodnocení

0x

Jestli jste spolu 14dní každý den, tak je to vcelku přirozené. Každopádně musí respektovat vaše hranice.

jh11
hodnocení

0x

Řešíš nepodstatné věci,

nyní je čas zjistit zda neholduje alkoholu, drogám a zda není násilnický typ, zda je spolehlivý a zodpovědný.

V budoucnosti jistě uvítáš oporu a ne člověka kterého budeš muset vychovávat.

hodnocení

0x

Já bych to otočil - prověřit zda stojí za to a pak jej zneužijte a připravte o poctivost . Buďte ráda, že je normální

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]