Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Na YT nahrávám vide, která mají hudbu. Hudba to je taková remixivaná případně třeba tohle video! -
U tohohle videa nemám psaný nic, ale u některých mi to tam pak píše Shodující se obsah třetích stran. Vím, že je to asi porušování autorských práv. Když na to kliknu, tak tam je tlačítko "Přiznat", když na něj kliknu, tak můžu mít hudbu normálně na YT channelu? Nebo jak to funguje?
Můžete mi také doporučit nějakou hudbu, kterou můžu dávat k videím a přitom se nebát, že mi zruší účet kvůli autorským právům?
Stránku odkud by si je mohl stahovat nebo tak něco.
Pak mám ještě dotaz, proč to Shodující se obsah stran naskočí jen u nějaké hudby a u další to je v pohodě?
Přeji hezký den, a děkuji za odpovědi
U těch, kde to není, se to automatickému systému nepodařilo rozpoznat.
Po "přiznání a vyřešení" (nebo jak se to česky jmenuje) se dle toho, jak to má vlastník (nahrávací společnost) nastavené, buď k videu přidá reklama (po straně), nebo se zakáže zvuk (video zůstane, zvuk jde samotný nahradit jiným), nebo se zakáže vysílání v některých zemích. Do doby, než se provede tohle "vyřešení", můžou být některá videa taky úplně skryta, teprve pak budou zas veřejně viditelná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.