Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ji dostat do postele

Od: papousek11* odpovědí: 22 změna:

Dobrý den mám problem mám bývalou přítelkyni a ta má tetu která dost zachovalá je jí 35 a chtěl bych jí dostat do postele. Její manžel jí podvádí takže sex nemá ted jsem sám protože s přítelkyní už spolu nejsme její teta mi občas napíše sms jak se máš zlato a chodim jí opravovat pc když má něco z pc tak zavolá zlatíčko můžeš přijít atd.. když sedím u pc tak sedí vedle mě a občas pozoruju jak se ke mě přisouvá blíž, prostě si myslim že by ten sex mohl vyjít ale nevím jak na to jak jí to říct a jak jí dostat do postele. A problem je v tom že se rada chlubí a mam trochu strach aby se to nedozvěděl například její tata nebo někdo jinej s rodiny. tak jak to udržet v tajnosti. je mi 20 let děkuji za rady.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Papušku, Ty jeden kujóne, pěkně nás tady pohupuješ. Nemáš co dělat, je Ti 11, tak sedíš v klícce na bidýlku u PC, že? Tady píšeš, že jsi sám a přítelkyni nemáš, v rubrice Nejen pro ženy se velice zajímáš o to, jak s přítelkyní použít lubrikační gel. Nevím, jak jej použiješ, když žádnou nemáš. A s tou tetou, jestliže Ti jde o sex jen v té jisté rodině, pokud teta odmítne, je jistě k mání ještě sestra, neteř, matka či dokonce babička. Ale pozor, ve vzduchu visí pár facek - ať už od strýce, švagra, otce či dědečka, podle toho, kterou oblažíš! *smich*Jaga.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, do žádné postele ji netahejte a vyčkejte. Třeba si Vás tam zatáhne sama. Zdravím!

buss
hodnocení

1x

Prostě a jednoduše až bude vedle tak svalit... Kdo se bojí

papousek11*
hodnocení

A jak bych jí měl dát najevo že mám zájem o sex s ní ale tak aby to nevypadalo blbě

bonie*
hodnocení

1x

kdyby mi šlo jen o šu*ání, tak bych se na tohle vybodla

doplněno 11.08.13 12:53:

je jí 35, kdyby to chtěla, dávno to udělala sama...

hodnocení

0x

Dobrý den. Když se bojíte, máte strach a nevíte jak na to, vůbec se do toho nepouštějte. Je Vám 20 let, najdete jistě vhodnější děvče pro všechno - nejen pro sex. Ale pokud jsou její choutky na sex stejné, pak Vás do té postele dostane sama, věřte tomu.

hop®
hodnocení

0x

A proč to chcete držet v tajnosti? ;)

papousek11*
hodnocení

nechci mít neprijemnosti s jejim tatounechci aby si myslel ze jsem se vykašlal na jeho dceru a jdu do její tety mimochodem rozchod s mojí přítelkyní byla neustálá nevěra s její strany

hodnocení

0x

Než se do takové akce pustíte, musíte se smířit s tím, že dostanete, po čuni možná i 2x. Jednou od ní a jednou od jejiho táty. ;) A jestli se někdo s někým sešel nebo rozešel a byl mu nevěrný, to je pro vás lhostejné. Na to ani nemyslete, ani to neříkejte dál. Myslete na ten mazec, až se to proflákne. A že se to proflákne, to si buďte jistý! *cert*

zabu

Tak, tak. Kdo se bojí, nesmí do lesa.

papousek11*
hodnocení

a jak zabranit tomu aby se to proflaklo a jak ji dat najevo ze mám zájem o sex s ní?

olaf71*

jdi rovnou na věc a dej jí takovou "nakládačku", že že bude ráda, když bude chodit, natož mluvit.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Dobrý den,ve 20-ti letech bych také váhal,jak na to,dnes bych ji to vybalil do očí.Přinejhorším dostanete po čuni,přinejlepším něco úplně jiného..Chodit jak kocour kolem horké kaše je na prd.Buďto ji to řekněte do očí,ale musíte se dívat upřeně do očí a nebo až si zase sedne vedle Vás,tak bez keců a jemně jděte na věc. Popovídat si můžete pak. Hodně štěstí. HM.

papousek11*
hodnocení

Do očí jí to říct mam strach jsem stydlivej jak jí mám třeba naznačit že bych šel

honzmalatny*

až si zase sedne vedle Vás,tak bez keců a jemně jděte na věc

Až si zase přisedne a přisune se na dosah, tak když jí něco budeš říkat, tak jí při tom polož ruku na stehno. Když necukne nebo Ti ruku neoddělá, máš první krok správným směrem. Pak ruku zas sundej a při další odpovědi ruku zas na stehno, trošku stisknout nahoď usměv a podle reakce uvidíš, při kladné odezvě posuň ruku výš a pak se máš dvě možnosti. Buď ji začneš líbat sám nebo se ujme iniciativy ona sama, protože uvidí zájem.

Pokud si netroufáš tak rychle, tak můžeš to "osahávání" prodloužit, začít napřed pohlazením (chycením) její ruky (i víckrát) a to sahání na nohu taky použít víc než dvakrát. Případně tuto "přípravnou fázi" roztáhnout na více navštěv.

...

A pokud jde o to prozrazení, to si musíš vyříkat s tetou, ale předpokládám, že když je vdaná i když ji manžel podvádí, tak se chlubit nebude. Ale u ženských nikdy člověk neví:D

davidp*
hodnocení

0x

Rozhodující krok musí udělat ona, takže jí dávej víc a víc příležitostí, aby ho udělala.

David

karolko

čekat na to až se ona rozhoupe,tak to bych mohl být panic do dneška.ženská potřebuje být dobývána.

davidp*

Nejde o čekání na rozhoupávání se, ale aktivně zvýšit počet příležitostí na rozhoupání se a když to nezabere, tak to zřejmě byla jen fantazie tázajícího se. Nemyslím si, že je lepší skákat pro rybu do vody a rozbít si hlavu o mělčinu.

David

hodnocení

0x

Petr Darwin z Francisovy detektivky "Návrat diplomata" použil frázi "Což se takhle trochu potěšit?".

A to mi připomnělo v Pelíškách je zase věta: "Přišel jsem s nabídkou kvalitního sexu." *smich*

bender*
hodnocení

0x

zkus to jak tady rikali ostatni, vzit ji za ruku, polozit ruku na rameno, stehno atd. Ja uz cejtim jiskreni i podle podani ruky a reakce holky.

Proste jdi do toho a dlouho necekej, nebo ztrati zajem. Pamatuj si, ze v zivote budes mnohem vice litovat veci, ktery si neudelal nez tech ktery si udelal. To rekl i Mark Twain a tomu bych to veril :D

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]