Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádci,
chtěl bych se zeptat jestli by jste mi mohli doporučit nějaké vhodné ubytování v Brně. Od následujícího akademického roku 2013/2014 bych měl v Brně pokračovat ve svém studiu na VUT a to kombinovanou formou studia. Budu tedy muset občas jezdit na dva dny do Brna. Poprvé to bude 27. a 28.9.2013. Vhledem k tomu, že vždy pracuji do noci a na práci potřebuji klid, tak bych chtěl ubytování kde budu mít celý pokoj pro sebe. Za vhodné nepovažuji koleje. Mám v Brně sice několik známých, ale obávám se, že bych se snadno nechal ovlivnit tím, že bychom šli do hospody nebo na nějakou párty a proto bych chtěl být sám. Hotelové ubytování je příšerně drahé. Doporučíte mi něco co má vyrovnanou cenu a soukromí. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.