Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na ubytování v Brně

Od: qwe* odpovědí: 1 změna:

Ahoj rádci,

chtěl bych se zeptat jestli by jste mi mohli doporučit nějaké vhodné ubytování v Brně. Od následujícího akademického roku 2013/2014 bych měl v Brně pokračovat ve svém studiu na VUT a to kombinovanou formou studia. Budu tedy muset občas jezdit na dva dny do Brna. Poprvé to bude 27. a 28.9.2013. Vhledem k tomu, že vždy pracuji do noci a na práci potřebuji klid, tak bych chtěl ubytování kde budu mít celý pokoj pro sebe. Za vhodné nepovažuji koleje. Mám v Brně sice několik známých, ale obávám se, že bych se snadno nechal ovlivnit tím, že bychom šli do hospody nebo na nějakou párty a proto bych chtěl být sám. Hotelové ubytování je příšerně drahé. Doporučíte mi něco co má vyrovnanou cenu a soukromí. Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

whee987
hodnocení

0x

Tak treba mne by to vyhovovalo. Mam byt na Grohove a v nem volny "hostovsky" pokoj ktery nevyuzivame. Zalezi na Tve financni predstave. Kdyztak se ozvi na 777 242 679.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]