Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné léčit rakovinu jazyka marihuanou?

Od: anonim7223 odpovědí: 5 změna:
Ahoj jsem náctiletý kluk, který pozoruje příznaky rakoviny jazyka. Kouřil jsem cigarety asi v 7.třídě a úspěšně jsem přestal a nikdy se mi na jazyku neobjevilo nic podobného co tam mám teď. Je vůbec možné že se mi po 5 letech nekouření objeví příznaky rakoviny jazyka?
Dále jsem se dočetl, že marihuana má výborné léčivé účinky. A otázka je... Dá se to léčit marihuanou? (prosím o odpověď lékaře co nejdříve)
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

1x

Lékaře budeš muset navštívit osobně co nejdříve, jestli máš podezření.. Teď se můžeš podívat na film

ahoj,

pokud máš podezření na rakovinu, doporučuji navštívit lékaře, a to co nejdříve! Pokud by se opravdu jednalo o rakovinu tak čím rychlejší zahájení léčby, tím větší šance na uzdravení. Marihuana se může zkusit jako podpůrná léčba, ale bez chemoterapie, operace nebo ozařovaní - záleží na stadiu,rozsahu a typu nádoru se neobejdeš.
Bez lékaře se určitě neobejdeš i kdyby se tu na poradně nějaký objevil tak ti stejně na dálku diagnózu neudělá. Takže doporučuju hned v pondělí naběhnout k doktorovi - lepší tam zajít i kdyby to byla jen nějaká blbost než tam nejít a skončit v rakvi. Jinak rakovina je bohužel svině, která se nikomu nevyhýbá, může se objevit kdykoli i u dětí a mladých lidí. A vůbec jaké máš příznaky a z čeho si usoudil, že by se mohlo jednat o rakovinu jazyka?

ladinpraha*
hodnocení

1x

Když napíšu, že jsem doktor a že si máš jazyk máčet v kyselině sírové, tak to uděláš? Nebo hledáš jenom důvody pro použití marihuany? Pokud máš podezření na zdravotní problém, tak navštiv lékaře v jeho ambulanci, to je jediné rozumné řešení.

hodnocení

0x

Afty a nějaké nedobroty v ústech se tvoří vždy, když je v ústech špatná imunita. Myslím, že tyto problémy patří do kompetence zubařů. Je potřeba zajít k zubaři a ukázat mu to. *hej*

sebod*

Jejky, jejky...Opět nějaký domácí samodiagnostik *zed*- Jo, máš příznaky rakoviny *ee*. Mám kolem sebe pár známých, co při sebemenším píchnutí v jejich těle kdekoliv mají IHNED JASNOU diagnozu - RAKOVINA. A to v tom nejhorším stádiu. No, pravda je, že ty lidi znám už tak 35 let a stále jsou mezi námi *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]