Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se mi kamarádka

Od: lukassos* odpovědí: 5 změna:
Ahoj
Líbí se mi moje kamarádka , chodíme spolu do školy i často ven ..zacala se mi líbit až posledni dobu kdy ji poznávání problem je v tom jak ji to říct , ani se nestydím jenom nevím prostě jak ji to mám vysvětlit že bych s ni chtěl chodit ale kdyby náhodou odmítla... (ale byl bych rad kdyby ta řeč byla takova aby měla O důvod min me odmítnout resp.abych ji to řekl nějak hezky kazdej bod navíc se hodi ne? :) ) ...náhodou odmítla tak nechci aby to pokazilo naše kamarádství , potřebuju ji prostě vysvětlit že se mi líbí a že jsem se do ni zamiloval tak aby to bylo upřímný,hezký, ale abych mohl vzít i krok zpátky kdyby me odmítla abychom zůstali přátelé (často se stava že holky přece přestanou s kamarádama po tomhle komunikovat)
Děkuji za všechny rady :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rajfer148*
hodnocení

1x

Nic jí neříkej. Choď s ní ven, buď na ní milý, chovej se přirozeně. Po měsíci či dvou, na ní něco zkus. Pohlaď jí, dej jí pusu a uvidíš co bude dále :), když jí to řekneš, tak to nemá tu jiskru :)

K tomu, co napsal rajfer, nabídni ji napití z tvé vody, žvýkačku, kousnout z něčeho, co zrovna jíš nebo piješ. Posuň se a nabídni jí místo. S takovými drobnými pozornostmi ji získáš a sama tě na rande pozve. ;) Nic neřeš, nic nelámej. Dvoř se jí, beze slov.

lukassos*
hodnocení

Díky moc za tuhle radu :)

davidp*
hodnocení

0x

Ahoj,

sám si říkal, že spolu chodíte ven, takže jde o to, přimět ji k tomu, abyste spolu chodili tam, kam se obvykle chodí ve dvou. Např. ji zkus pozvat do kina, ale udělej to, jakobys plánoval jít ve více lidech. Sonduj, jak zareaguje na náznaky, které mají cestičku k couvnutí, ale zároveň jsou příležitost, kdy ti může naznačit zájem nebo povzbudit sebevědomí, že přímý návrh by nebyl odmítnutý.

David

jh11
hodnocení

0x

Zkus jí pozvat jako na rande (např. do kina do zoo)

Když odmítne tak řekni žes to zkusil a nic se neděje že i kamarádství stačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]