Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podnikání-příběhy,rady atd

Od: skvela odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli neznáte nějakoé stránky/forům kde jsou příběhy/rady/zkušenosti podnikatelů?
Děkuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

webtrh.cz : )

ria*

Tak já jsem ve fázi "má to vůbec cenu"?jenže pak si uvědomím, že mi tahle "víceméně nezávislost" vyhovuje mnohem víc, než otročina pro někoho, byť za víc peněz.. Důležitý je udělat si dobré jméno, mít dobré reference, klienty, na tom se zatím snažím pracovat..*kafe*

daniell*
hodnocení

0x

začátek podnikaní je těžký a drahý , potom ti jednou v noci dojde že je 50% že se to všechno vysere a ty zkončíš na dlažbe a 50% že budeš težce za vodou ... jedno z toho výjde když se snažíš tak to druhé ;) , potom po čase celkově podnikání přehodnotíš jestli opravdu chceš podnikat nebo se nechat zaměstnat , potom příjde období kdy si okoušeš nechty až na zápěstí protože někdo za něco nezaplatil a zpozdil se , potom si na to tak nějak zvykneš a budeš to mít v pažy a budeš to zvládat ... (to co jsem těď napsal je časové rozmezí asi 25 let)

martin1965*
hodnocení

0x

To si myslím, že Vám dnes asi nikdo neřekne, ti úspěšní si to z pochopitelných důvodů nechávají pro sebe, spíš seženete názory, těch, kterým to z nějakého důvodu nevyšlo. Ale i to má význam se o to zajímat.

hodnocení

0x

Já si myslím, že největší problém je v tom, najít díru v trhu a nabídnout způsob, jak ji zaplnit. Najít předmět podnikání. A to vám nikdo neporadí, protože to neví. Neví, jestli chcete toto, jestli o výsledek vaší práce někdo vůbec bude stát, jestli na ni budou lidi mít, jestli budete svou práci umět zviditelnit tak, aby o ní všichni věděli a chtěli ji. V tom vidím problém. ;) Vy víte v čem chcete podnikat? Výroba nebo služby?

pt®
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]