Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nevím jak se mi to podařilo ale nějak se mi pokroutila páska v kancelářském rollonu na zamazávání škrtanců. Neví někdo jak pásku převrátit zpátky tak aby zase fungovala? Jde to umělé pouzdro, uvnitř je ta páska. Jde to nějak rozdělat a opravit? Díky
Z praktického hlediska bych volil koupi nového korektoru (30-50 Kč - za tyhle ´peníze´ to neopravíš)...
Ale z hlediska ´hračičky´ bych to zkusil - ostrým nožem oddělit půlky plastového krytu, opravit polohu pásky a sekundovým lepidlem kryt zase slepit (tak, aby lepidlo nezateklo do mechanismu).
Myslela jsem, že to půjde snadněji... potřebuji to ještě použít a koupit nový zatím nemám kde, ale asi to budu muset koupit, "hračička" zrovna nejsem. Díky za radu
Možná že by šlo pokusit se poptahovánm té pásky dostat se k překroucenému místu a napravit ho. Ale nejdřív bych si to dobře promuslel: popotahováním se samosřejmě páska na jednom kotouči utahuje, ale na druhé straně se uvolním. Myslím, že konstrukce některých přístrojků umožňuje ten volný konec otáčením příslušného kotouče utáhnout, ale nevím, zda vždy a jak je to jednoduché. Ale promyslel bych to a třeba buy to šlo. Pokud jsem hračička
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.