Nejste přihlášen/a.
Mám možná hloupou otázku, ale vzhledem k tomu, že poletím poprvé, tak dost zásadní. Hledám si lety na www.skypicker.com. Cestu tam má již vyřešenou, řeším cestu zpátky. Zadala jsem destinaci, ze které poletím a cíl (ČR). Našlo mi to jeden přestup. Když sem totéž hledala asi po hodině, už mi to tuto kombinaci letů vůbec neukazovalo, ale když jsem se zkusila zvlášť (destinace - přestupní město - ČR), tak mi to našlo oba lety (tzn. bála jsem se, že je jeden z nich/oba už vyprodaný). 1.) Může to být tím, že by se nestihl přestup (po příletu prvního letadla má být v přestupním městě čas na přestup 2 a půl hodiny)? 2.) Nebo letecká společnost zjistila, že cestující nestihnou přestup - nějaká vnější okolnost (nevím - nefunkční jedna runway apod.), takže nenabízí tu kombinaci, protože ví, že by se to nestihlo? 3.) Je vůbec reálné stihnout přestup za 2,5h (chápu to správně, že nějaký čas ještě trvá vysedávání pasažéřů a zároveň člověk musí být na letišti 2h před odletem druhého letu)? Díky za každou radu. Letenky musím koupit ideálně ještě dnes.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.