Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
sháním primárně batoh, který by bylo možné snadno změnit na tašku přes rameno (jako například tento store.sony.com/...), ale mám problém v našich končinách něco takového najit. Objemově by se dovnitř měl vejít laptop (15,6"nebo i větší), adaptér, myš, smartphone, nějaké drobné příslušenství, pár sešitů/knížek (formát A4) a láhev 1,5l. Každá kapsa navíc se hodí. Designově se mi líbí spíše něco jednoduchého, bez zbytečných členitostí bez funkce v tmavě šedivé/černé, možno kombinovat i více barev.
Za rady děkuju.
nekoukala jsem na odkaz, ale mívám obdobná přání - sehnat něco co běžně v obchodech není a já mám přitom podobné požadavky jako vy - víc kapes = lépe pro mně... Chodím koukat na aukro, bývá tam v nabídce i to, co jinde není, a když jsem trpělivá, tak najdu. Mívají tam prodávající občas dost dobré kousky
asi šotek
Nejde mi ten odkaz otevřít. Vždycky se mi otevře celá otázka komplet? Proč?
Jo, když se za tím červeným odkazem udělá černá uzavírací závorka, tak to nejde otevřít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.