Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat tašku přes rameno a batoh v jednom

Od: r3ad3r odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

sháním primárně batoh, který by bylo možné snadno změnit na tašku přes rameno (jako například tento store.sony.com/...), ale mám problém v našich končinách něco takového najit. Objemově by se dovnitř měl vejít laptop (15,6"nebo i větší), adaptér, myš, smartphone, nějaké drobné příslušenství, pár sešitů/knížek (formát A4) a láhev 1,5l. Každá kapsa navíc se hodí. Designově se mi líbí spíše něco jednoduchého, bez zbytečných členitostí bez funkce v tmavě šedivé/černé, možno kombinovat i více barev.

Za rady děkuju.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bonie*
hodnocení

0x

nekoukala jsem na odkaz, ale mívám obdobná přání - sehnat něco co běžně v obchodech není a já mám přitom podobné požadavky jako vy - víc kapes = lépe pro mně... Chodím koukat na aukro, bývá tam v nabídce i to, co jinde není, a když jsem trpělivá, tak najdu. Mívají tam prodávající občas dost dobré kousky :)

doplněno 07.08.13 08:42:

asi šotek ;)

hodnocení

0x

Nejde mi ten odkaz otevřít. Vždycky se mi otevře celá otázka komplet? Proč? ;)

doplněno 07.08.13 11:31:

Jo, když se za tím červeným odkazem udělá černá uzavírací závorka, tak to nejde otevřít. *hej*

Všimla jsem si, že se tu občas odkazy zkracují. Místo vynechané části jsou právě tečky. Takové odkazy nejdou většinou otevřít. Vím, že to má asi šetřit místo a donutit lidi, aby odkazy schovávaly za text, ale pak jsou kvůli tomu takováto nedorozumění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]