Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 29 planuji rodinu,nikdy jsem HA nebrala.V 22letech jsem byla těhotná avšak šla sem na potrat z finančních duvodu, mám také jeden zablokovany vaječník a prý jak mi řekla doktorka před 3lety špatně danou dělohu.Sex mám pomalu každý den atěhotná nejsem doufám že nebudu neplodná.Prášky neberu atěhotna nejsem.Váš názor?děkuji
Jak dlouho to zkoušíte (jako otěhotnět)? Jestli více než rok, domluvte si nějaká vyšetření.
asi tri měsíce tedka.ale ze v posledních 7letech jsem tehotna nebyla aneberu prásky.A obca sjsi přítel dal pozor,občas ne.
Omez sexuální aktivitu na třetinu a dej se duševně dopořádku. Tím myslím, že čím víc se budeš touto problematikou zabývat ve svých myšlenkách, tím dostává duševno nafrak a jak je všeobecně známo duševno je potřeba mít ok.
doplněno 26.02.09 22:27:Na doplnění, ta sexuální omezená aktivita se týká partnera kvůli kvalitě spermií.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.