Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konečná dostavba dálnice D8

Od: mika* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, obracím se na vás s otázkou a prosbou, zda někdo nezná přesný a věrohodný termín konečné dostavby dálnice D8. Jedná se o úsek mezi Lovosicemi a Ústím n.Labem, reps. Řehlovicemi. Kdysi jsem četl, že to původně mělo být na přelomu 2011/2012, nestalo se tak. Další termín, který je mi znám je koncem tohoto roku 2013. Tomu ovšem rovněž nevěřím a znám ještě další alternativu 2014 nebo dokonce 2015. Už se to táhne dost dlouho, konkrétně tento cca 20km až 25km dlouhý úsek a je to velmi důležité, jelikož alternativní objízdné trasy jsou dosti krkolomné. Je na čase aby už konečně existovalo spojení mezi Prahou a Berlínem po dálnici. Nyní by mě tedy zajímalo od kdy tomu tak skutečně bude. Předem děkuji za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hafhaf*
hodnocení

0x

jó, tak to už není v lidských rukách, do věci se vložily mocnější síly... (to je tak, když se kašle na reálný analýzy a dopady - ale takhle se nám to přece líbí, takhle to chceme; a vědci jsou banda blbečků a hochštaplerů, co parazitujou na našem nezdolném úsilí o proinvestování se k nejsvětlejším zítřkům...)

ekonomika.idnes.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]