Nejste přihlášen/a.
Ve 14ti se chceš začít hýbat? A co jsi dělal za sport - pohyb do dneška? Svaly nejsou jen o jídelníčku. Běháš, plaveš, víš co je kolo, lyžuješ a nebo co tě láká? Trošku nám tvoji představu a možnosti přibliž.
doplněno 04.08.13 15:34:Ve 14ti váhu neřeš, jez pravidelně a sportuj. Nic nepřeháněj, ale dělej vše postivě a ne, že dnes se mi nechce, zítra jdu s kámošem atd ..tak na cvičení není čas. .. Hezký pohled je na štíhlého kluka s vypracovanými svaly než na vařbuchtu se svaly špatně ztuhlého rosolu.
můžeš začít hned, nic se ti nestane, ale masíčko ti nepřibude. Spíš ti zesílí a vystoupí šlachy.
Začít tloustnout ve čtrnácti letech není snadné. Klukovi, jako jsi ty, jeho vlastní tělo tloustnutí docela prostě a obyčejně nedovolí.
Ale radím ti, nepropadej depkám a beznadějím. V osmnácti letech jsem měl míry 193/72 a těžké mindráky, že jsem strašně hubenej. Jojo. Bývávalo. Dnes můžu na váhu 72 kg tak leda vzpomínat a mám takový dojem, že moje tělo mi docela prostě a obyčejně nedovolí dostat se pod 110.
Přibereš až časem, bez ohledu na to, zda cvičíš nebo ne. Pokud začneš posilovat, tak se vyrýsuješ, získáš sílu, ale nepřibereš. Začni hlavně pravidelně jíst snídaně, svačina, oběd, svačina a večeře, když takhle budeš jíst pravidelně, tak začneš přibírat. Já to tak měl, po dvou letech jsem nabral 15kg. Ve svém věku spíše začni dělat nějaký sport (ten třeba mne chybí). I když jsem o pár let starší jak ty.
Čáu, rozhodně můžeš začít, ve tvém věku je to zcela normální : Klidně mi napiš na FB
Rád ti poradím, v tomhle se dost vyznám
Teda pokud máš zájem
facebook.com/...
Hope, v posilování se vyznám. Sám radím svým kamarádům, radím s jídlem, s cvikama.. Prostě se vším, jenže výška a posilování se srovnávat nedá, výška je daná geneticky, ale svaly, na ty se musí přirozenou cestou! :P
Jo jasně , kámo, já Tě nechci podceňovat, fakt!
Jsem rád, že mě i moje některé rady bereš trošku vážně, třeba jsem Ti v něčem trošku pomohl, ale nezlob se, někdy si určité "rejpnutí" prostě neodpustím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.