Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to chodí v kinokavárně?

Od: rakave* odpovědí: 3 změna:

U nás rekonstruovali kino a nově zřídili i kinokavárnu.Hledala jsem na netu,našla jsem program,ale vůbec né cenu vstupného ani nic bližšího. Tak Vás prosím můžete mi napsat jak to v kinokavárně chodí? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

Jednu znám, je to kavárna, ve které se promítají filmy. Vstupné je podobné jako v kině, ale navíc v ní máte povinnou konzumaci 50.- na osobu. Sedíte normálně u stolů jako v každé kavárně a pro přivolání obsluhy během promítání rožnete malou lampičku, kterou máte na stole.

V té vaší nové kinokavárně to možná bude stejné nebo hodně podobné.

mowla*
hodnocení

0x

Nemyslím, že je kinokavárna jako kinokavárna... :-D

Jednu jsem před pár lety navštěvoval poměrně často - a fungovalo to tak, že na ´ceduli´ byl uveden program *), člověk přišel, sednul si (nebo taky ne - ale bylo možné zarezervovat stůl předem), normálně ´konzumoval´ a u k tomu byl promítán film. Neplatilo se žádné zvláštní vstupné, jen byl předpoklad, že hosté budou kromě uměleckého zážitku konzumovat i nápoje a pokrmy (nebyla úplná tma, takže i jíst se dalo v pohodě).

*) ´večer´ se pak obvykle ´zvrhnul´, takže kromě avizovaného filmu mohl člověk vychutnat dva-tři další a sedělo se do rána... ;)

rakave*
hodnocení

Díky za odpovědi.Vypadá to,že to bude tak jak píše mowla.U programu v kině je vstupné uvedeno v programu,ale u kinokavárny je napsáno pouze to co se promítá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]