Nejste přihlášen/a.
Zdravim, posledni dobou hrozne moc spim mi prijde. Neni problem spat treba 13 hodin a kdyz se sam bez vnejsiho podnetu probudim, tak sem polomrtvej ospalej zalepeny oci ale uz neusnu. Je mozne ze dospavam cely rok zase co jsem spal mene (3-6 hodin)? Diky.
PS.: Pisu z mobilu a tudiz bez diakritiky, protoze mi uz potreti kvuli bource klekl pocitac.
Rozhozené spaní...
Ono chodit spát po půlnoci nebo nad ránem, pak vstávat do školy, a odpoledne "někde" padnout únavou a na chvíli usnout, a večer se zas probudit, a tak pořád dokola, to opravdu není ideální denní rytmus...
...tedy kromě víkendového "odpoledního budíčku"...
...se nediv, když teď o prázdninách vstávat nemusíš, že se Ti z pelechu nechce, organismus není zvyklý na žádný pravidelný režim...
... a prázdniny jsou za půlkou, měl bys o tom porovnání svého spacího režimu přestat jen mluvit a fakt už pro to něco dělat, vážně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.