Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba na pokladně všeobecně

Od: m86m® odpovědí: 6 změna:

Zdravím, je někde psáno že by pokladní neměla schovat mojí bankovku do kasy dokud mi nevrátí nazpět? Posledně jsem se musel jako blbec dohadovat v Lidlu že jsem platil 200 bankovkou i když mi bylo vráceno jen na 100...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martin1965*
hodnocení

2x

Zajímavý dotaz. Když kasíruji, vždy si dám na stranu částku, kterou zákazník platí, pro mou i pro jeho kontrolu. Když platím já, tak si napřed vždy vedle odpočítám peníze, které platím a pak je znovu odpočítám pokladní. pak si je ona(on) znovu přepočítá. Pak je minimalizován možný omyl.

mowla*
hodnocení

0x

Pokud je to vůbec někde dáno písemně, pak snad jen v interních směrnicích dané firmy - snad bys nechtěl, aby i takovéto prkotiny řešil snad zákon?

*smich*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Není. Pokladní do kasy nacvaká, jakou bankovkou zákazník platí a kasa jí ukáže, kolik má vrátit. Je zbytečné se jako blbec dohadovat s pokladní, kdykoli lze udělat na kase stopku.

hodnocení

0x

presne tak , lze pozadat vedouci , ze mas pravdu ty , na pokladne se udala pokladni stop a jde se prepocitat cela kasa , na zacatku smeny dostane 10tisic do kasy , pak podle trzby co vyjede z PC tak bud prebyva v pokladne ta stovka , nebo je vse OK a pravdu vy nemate :)

ladac
hodnocení

0x

ja tedkonc kupovala neco za 115 a platila jsem 1116kc a typka mi vratila 1 kc :DD pak se to nastesti vysvetlilo.

ladac

teda 1016! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]