Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Městský úřad je zkorumpován

Od: wamp® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den.:)V našem městě je to poslední dobou jako na divokém západě!Prakticky celé noci tady řvou a perou se ožralí pubescenti,kteří "vylézají" z diskoték a hospod.,tudíž se prakticky nedá ani spát!Již několikráte jsme si stěžovali na úřadě,ale odezva žádná:(Pan starosta,včetně ostatních členů tohoto "Kocourkova"dělají mrtvé brouky.Městská policie funguje tak,že sedí,respektive spí ve službě ve svých kancelářích!Nedávno jsme se dozvěděli,že dotyčné "pobuřující"podniky/kteří mimochodem nalévají i nezletilým/ve vysokých finančních částkách podplácejí právě ty osoby,které jsem jmenovala.Podniky /bordely/jsou pražských podnikatelů.Kam se prosím Vás obrátit,máme toho tady již plné zuby*plac*Mladí jezdí po nocích auty ožralí,troubí na sebe jeden přes druhého,válí se tu po parcích...Fuj,je nám z toho špatně,a nikdo nic nedělá,proč taky,když penízky tečou za nic do kapes*cert*Děkuji Vám mnohokrát za radu a pomoc!

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

Mě tenhle dotaz od tebe taky docela překvapil. Ale k věci: OÚ v noci nefunguje a MP nemá ráda zásahy, ve kterých nemá jasně navrch. Volej PČR, třeba několikrát za noc a trvej na řešení, jak píše Mowla. Můžeš klidně nahlašovat, že je tam hlučná společnost, že je tam rvačka, honící se auta, volání o pomoc. Nikdy ti nikdo nedokáže, že jsi žádné volání neslyšela. Zaměstnej PČR a ta potom, aby měla klid, rozhýbá k činnosti OÚ i MP.

fribble*

Pokud to budeš opakovat častěji, střídej alespoň mobily nebo budky, ať nezaplatíš zbytečné výjezdy.

hodnocení

Ládine,také moc děkuji*pusa*Poslechnu*jasne*A opět dotaz,mám se jáá stydět?*cert*Nejhorší na tom je,že ti lidé jsou mí známí,včetně starosty:DOvšem,vše má své meze...

doplněno 03.08.13 20:07:

Ládí,musím tu být pořád,abych Vás hlídala*smich*A pak,když tu nejsem,mám absťák*smich*Jsem online v práci/když to jde/,v tělocvičně,v autě,na kole,na koni,v letadle...*smich*

ladinpraha*

Wampíku, divíme se, protože jsi pro nás součástí poradny, jsi tu s námi skoro pořád, alespoň mně to tak připadá. A podobné otázky se tu už řešily. Ale samozřejmě ani já nesleduji zdaleka všechny otázky. Některé rubriky jdou tak nějak mimo mě. Tak promiň, že jsem se trošku podivil.*smich*

Proč by jsi se ty měla stydět? Za co? Za to, že chceš mít klid, že se chceš vyspat? Vím, že je to složitější, když se jedná o známé, kteří se, většinou z pohodlnosti, nechtějí angažovat a přivolávat nepříjemnosti na svoji hlavu, i když úřední. Právě proto mně se vždycky osvědčil postup shora dolů. A tohle je podobné. Platíme si přece PČR a ta má páky na to, aby rozhýbala ty, kterým se do toho nechce.

mowla*
hodnocení

2x

Wamp - kdybych tě ´neznal´, myslel bych si, že si zase nějaký ´puboš´ dělá legraci... :-D

Můžete - měli byste:
- volat Policii ČR (nikoli obecní) - je na MÚ nezávislá (pokud nebude konat ani PČR, poslat stížnost na Generální inspekci - gibs.cz/... )
- nepřístojnosti zdokumentovat (foto, video, svědci)
- iniciovat/sepsat petici (aby úředníci nemohli stížnosti bagatelizovat) s co největším počtem podpisů
- písemně si stěžovat na MÚ (musí odpovědět do 30 dnů)
- písemně si stěžovat na KÚ (dtto)

doplněno 03.08.13 18:18:

Ale - Wamp - proč "stydět", proč "vyvrhel"? :-D ;)

Nééé - jen se divím, že´s s tím něco neudělala už dávno... :-D

Upřímně - já být v podobné situaci, jakou popisuješ - jako ´poškozovaný´, už bych dávno ´na koze jezdil´ - v některých případech su ´startovací´... :-D

hodnocení

Mowlo,moc děkuji za radu,uděláme to,co říkáš*pusa*Apropos,nevím,proč se tomu všichni divíte?*sok*Je to zkrátka již letité a nesnesitelné!Bohužel,či sna bohudíky jste mne napadli už jen Vy,mám se stydět?*hi*Nejsem nakonec ten vyvrhel jááá?*cert*Pohár přetekl na dnešek,jelikož jsme celou noc nespali*cert*To přece nejde,aby slušní lidé,kteří vstávají denně do práce,tam chodili jako po flámu*cert*

olaf71*
hodnocení

1x

to Vám nezávidím. párkrát jsem si před domem udělal pořádek sám , ale také to není řešení napořád. našetřím ještě nějakou kačku a pryč z města

fribble*
hodnocení

0x

Pokrčit rameny, říct si "nojo Česko", dát si špunty do uší a jít spát. Jinak je to v této konstelaci boj s větrnými mlýny!

doplněno 03.08.13 17:00:

Policie ČR by vám mohla pomoci, pokud jste dost opálená. Pak by váš dům možná hlídal kordon težkooděnců.

Kdyby se Sancho Panza vy$ral na to, přemlouvat Qijota a raději ty mlýny jednoduše zapálil, tak Cervantes nemá o čem psát a fribble nebude mít přizdisráčské názory u pokrčení ramen.

xixi*
hodnocení

0x

Rádci už poradili co zkusit. Já jen přidám, pokud nezabere PCR, tak zavolat Novu :) Je okurková sezona, třeba se toho chytnou.

olaf71*

a jestli tam přijede redaktor Hruška, známý jako potrav.inspektor, tak z toho udělá min.aféru "pomačkaná rajčata"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]