Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.V našem městě je to poslední dobou jako na divokém západě!Prakticky celé noci tady řvou a perou se ožralí pubescenti,kteří "vylézají" z diskoték a hospod.,tudíž se prakticky nedá ani spát!Již několikráte jsme si stěžovali na úřadě,ale odezva žádná
Pan starosta,včetně ostatních členů tohoto "Kocourkova"dělají mrtvé brouky.Městská policie funguje tak,že sedí,respektive spí ve službě ve svých kancelářích!Nedávno jsme se dozvěděli,že dotyčné "pobuřující"podniky/kteří mimochodem nalévají i nezletilým/ve vysokých finančních částkách podplácejí právě ty osoby,které jsem jmenovala.Podniky /bordely/jsou pražských podnikatelů.Kam se prosím Vás obrátit,máme toho tady již plné zuby
Mladí jezdí po nocích auty ožralí,troubí na sebe jeden přes druhého,válí se tu po parcích...Fuj,je nám z toho špatně,a nikdo nic nedělá,proč taky,když penízky tečou za nic do kapes
Děkuji Vám mnohokrát za radu a pomoc!
Mě tenhle dotaz od tebe taky docela překvapil. Ale k věci: OÚ v noci nefunguje a MP nemá ráda zásahy, ve kterých nemá jasně navrch. Volej PČR, třeba několikrát za noc a trvej na řešení, jak píše Mowla. Můžeš klidně nahlašovat, že je tam hlučná společnost, že je tam rvačka, honící se auta, volání o pomoc. Nikdy ti nikdo nedokáže, že jsi žádné volání neslyšela. Zaměstnej PČR a ta potom, aby měla klid, rozhýbá k činnosti OÚ i MP.
Pokud to budeš opakovat častěji, střídej alespoň mobily nebo budky, ať nezaplatíš zbytečné výjezdy.
Ládine,také moc děkujiPoslechnu
A opět dotaz,mám se jáá stydět?
Nejhorší na tom je,že ti lidé jsou mí známí,včetně starosty:DOvšem,vše má své meze...
Ládí,musím tu být pořád,abych Vás hlídalaA pak,když tu nejsem,mám absťák
Jsem online v práci/když to jde/,v tělocvičně,v autě,na kole,na koni,v letadle...
Wampíku, divíme se, protože jsi pro nás součástí poradny, jsi tu s námi skoro pořád, alespoň mně to tak připadá. A podobné otázky se tu už řešily. Ale samozřejmě ani já nesleduji zdaleka všechny otázky. Některé rubriky jdou tak nějak mimo mě. Tak promiň, že jsem se trošku podivil.
Proč by jsi se ty měla stydět? Za co? Za to, že chceš mít klid, že se chceš vyspat? Vím, že je to složitější, když se jedná o známé, kteří se, většinou z pohodlnosti, nechtějí angažovat a přivolávat nepříjemnosti na svoji hlavu, i když úřední. Právě proto mně se vždycky osvědčil postup shora dolů. A tohle je podobné. Platíme si přece PČR a ta má páky na to, aby rozhýbala ty, kterým se do toho nechce.
Wamp - kdybych tě ´neznal´, myslel bych si, že si zase nějaký ´puboš´ dělá legraci...
Můžete - měli byste:
- volat Policii ČR (nikoli obecní) - je na MÚ nezávislá (pokud nebude konat ani PČR, poslat stížnost na Generální inspekci - gibs.cz/... )
- nepřístojnosti zdokumentovat (foto, video, svědci)
- iniciovat/sepsat petici (aby úředníci nemohli stížnosti bagatelizovat) s co největším počtem podpisů
- písemně si stěžovat na MÚ (musí odpovědět do 30 dnů)
- písemně si stěžovat na KÚ (dtto)
Ale - Wamp - proč "stydět", proč "vyvrhel"?
Nééé - jen se divím, že´s s tím něco neudělala už dávno...
Upřímně - já být v podobné situaci, jakou popisuješ - jako ´poškozovaný´, už bych dávno ´na koze jezdil´ - v některých případech su ´startovací´...
Mowlo,moc děkuji za radu,uděláme to,co říkášApropos,nevím,proč se tomu všichni divíte?
Je to zkrátka již letité a nesnesitelné!Bohužel,či sna bohudíky jste mne napadli už jen Vy,mám se stydět?
Nejsem nakonec ten vyvrhel jááá?
Pohár přetekl na dnešek,jelikož jsme celou noc nespali
To přece nejde,aby slušní lidé,kteří vstávají denně do práce,tam chodili jako po flámu
Pokrčit rameny, říct si "nojo Česko", dát si špunty do uší a jít spát. Jinak je to v této konstelaci boj s větrnými mlýny!
doplněno 03.08.13 17:00:Policie ČR by vám mohla pomoci, pokud jste dost opálená. Pak by váš dům možná hlídal kordon težkooděnců.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.