Nejste přihlášen/a.
ahoj chtěla bych poradit je mi 13 a jsem těhotná.jsem ve 2 měsíci
a máma o tom neví
co mám dělat
Tak jak píše kapka - bez mámy se neobejdeš.
Stejně si myslím, že tahle otázka je od pubertálníka z nudy. Pokud ne - pardon. Ty se ptáš co máš dělat? Že jsi se nezeptala co máš dělat než jsi vlezla mládenci do postele? Postup asi v tomto pořadí.
Říci pravdu mámě, navštívit s mámou gynekologa, pravděpodobně půjdeš na potrat (doufám, že máš v kasičce hooodně naspořeno, potrat se platí), nauč se péci buchy a to protoo, ať máš co nosit tvému milému do vězení.
Hmm,zvláštní,že jsi u gynekologa nebyla,
a jsi si ve tvém věku naprosto jista,že jsi gravidníTím,že nedostaneš menzes,neznamená,že jsi těhotná,může to mít ještě další řadu příčin!Nebo jsi si dělala test?Také je zvláštní,že jsi jak říkáš ve druhém měsíci,a vůbec nemáš strach z toho,co bude dál!Řešíš to nějak pozdě...Nudíš se,že?
a počítej stím že pokud řekneš který doveda ti to udělal tak si ten doveda pude sednout do vězení za sex z nezletilou
A "nevím" nebo "otec neznámý" v rodném listě dítěte mu alimenty nezaplatí. A jí ostatně také ne.
doplněno 03.08.13 21:15:@xixi: to že je mu méně jak 15 neznamená, že nebude muset platit alimenty, jak dosáhne patřičného věku
@522xboy: možná proto, to tazatelka řeší přes poradnu ... tuto, každopádně pokud není zletilá, zodpovádají za ni rodiče, takže jí stejně nezbude než jít s pravdou ven
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.