Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat - je mi 13 a jsem v tom

Od: lelujlej odpovědí: 8 změna:

ahoj chtěla bych poradit je mi 13 a jsem těhotná.jsem ve 2 měsíci

a máma o tom neví

co mám dělat

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

5x

Tak jak píše kapka - bez mámy se neobejdeš.

Stejně si myslím, že tahle otázka je od pubertálníka z nudy. Pokud ne - pardon. Ty se ptáš co máš dělat? Že jsi se nezeptala co máš dělat než jsi vlezla mládenci do postele? Postup asi v tomto pořadí.

Říci pravdu mámě, navštívit s mámou gynekologa, pravděpodobně půjdeš na potrat (doufám, že máš v kasičce hooodně naspořeno, potrat se platí), nauč se péci buchy a to protoo, ať máš co nosit tvému milému do vězení.

hodnocení

3x

Ahoj. Pokud se jen nenudíš a je to pravda, nezbyde Ti, než to mámě říci a řešit to spolu doma. Neodkládej to.

hodnocení

1x

Hmm,zvláštní,že jsi u gynekologa nebyla,

a jsi si ve tvém věku naprosto jista,že jsi gravidní*uf*Tím,že nedostaneš menzes,neznamená,že jsi těhotná,může to mít ještě další řadu příčin!Nebo jsi si dělala test?Také je zvláštní,že jsi jak říkáš ve druhém měsíci,a vůbec nemáš strach z toho,co bude dál!Řešíš to nějak pozdě...Nudíš se,že?

culdabulda1*
hodnocení

0x

- holka se nutně nemusí nudit - i když se to nabízí - ale jedině - svěřit se matce a jít na potrat - a do budoucna - antikoncepci!

- Pokud ovšem chcete vychovávat dítě - i to je možné - proč ne?

hodnocení

0x

a počítej stím že pokud řekneš který doveda ti to udělal tak si ten doveda pude sednout do vězení za sex z nezletilou *zed*

tunta

.. a říct "nevim" je taky blbý: )

repkin*

A "nevím" nebo "otec neznámý" v rodném listě dítěte mu alimenty nezaplatí. A jí ostatně také ne.

doplněno 03.08.13 21:15:

@xixi: to že je mu méně jak 15 neznamená, že nebude muset platit alimenty, jak dosáhne patřičného věku

@522xboy: možná proto, to tazatelka řeší přes poradnu ... tuto, každopádně pokud není zletilá, zodpovádají za ni rodiče, takže jí stejně nezbude než jít s pravdou ven

hodnocení

0x

zavolej na linku bezpeci nebo jsou ruzne poradny, kde ti pomuzou jak to resit a pomoct ti to rici tvoji mamince.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]