Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádci, nedávno jsem se dal do řeči s holkou 16. Já 19.
Její zájmy doposud nezjištěny, neznáme se. Nějaké tipy, kdy si společně vyrazit? Ostrava - spíše směr Opava.
K dispozici mám auto. Asi jedna blbá otázka, není moc mladá?
Díky
Tak já ti poradím za ženský
Předně věk není důležitý, tuším, že ve věku 16 let jsem snad kluka méně než o 2 roky staršího neměla.. S manželem máme 10 letý věkový rozdíl.. A otázka dospělosti dívky.. Dneska jsou holčiny mnohem dospělejší, i když samozřejmě většinou pod dohledem rodičů, takže se budeš muset smířit s určitými omezeními..
Co se týče místa, jsi cizí, takže zpočátku opravdu nějakou kavárničku, pozvi ji na zmrzku... V tomhle parnu něco venku, ale raději ne koupálko, mohla by se stydět... A hlavně nezapomeň slečně odsunout židli, zaplatit za ní útratu... Prostě takové ty drobnosti, co mají holky rády Potom se vyptávej, ale ne moc, prostě tak zlehka co má ráda a na příští výlet už budeš vědět
3roky a mlada?! podle me neni , je to normalka , jen pozor , muze byt jeste pod velkym dohledem rodicu /prece jen jak te neznaji a rekne pravdu , tak muzou mit strach , coz je pochopitelne/ , co ji vzit jen nekam do parku a pokecat , seznamit se , zeptat se na zajmy a pak az resit kam jit? Prece jen pokud te nezna , je lepsi jit na verejnost.
po konci dny bys to mel poznat , hlavne kdyz se zeptas a "a kdy se opet uvidime? Nebot se te nemuzu opet dockat a bylo mi stebou moc krasne..." , bud prirozeny a podle chovani bys to mel poznat /nektere holky nevi co chcou a poznaji to treba az po 3-4 stebou venku.../
doplněno 03.08.13 10:41: jinak jednu noc , to bych nerekl , to si muze zajit na diskoteku a ma kolik chce
Tak nad tím jsem taky uvažoval, nestrácet příliš času, zeptat se, pokud to nedá najevo jiným způsobem.
Nepřišlo mi to jako vhod, dle rady to tak ale nejspíš udělám.
Tak první schůzka, val bych ji do nějakého podniku. Sednout na kávu a pokecat. Pak ještě jednou max. dva krát a potom naplánovat výlet (zříceniny, hrady, muzeum - kopřivnice) atd...
A kecat se dá o čem koliv, jaké jsou tvé koníčky, zájmy, čteš. Co máš ráda, vodu - lážo plážo nebo jsi živější typ a ráda spíše chodíš po horách a ležení u vody Neé...
a potom jak bude před prvním výletem, tak najdi několik míst, naplánuj a pošli meilem nebo přes co koliv, nebo i u kávy a společně třeba vyberte, popřípadě ať upraví nebo navrhne...ale určitě bude ráda, když uvidí, že máš něco vybrané, je nějaký plán a hlavně, když do toho může co říct...to baby mají rády...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.