Nejste přihlášen/a.
Ahoj jen bych rád dostal radu jak zpět dostat holku kterou sem strašně miloval a ještě dlouho budu ona se semnou rozešla proto že sme se hádaly,nechci ji ztratit protože pro mě znamená uplně vše
předem děkuji za pomoc ještě kdyby někdo chtěl tak mě je 16 let a ji 14 let a sme spolu už čtyři měsíce.
Ahoj.
Stačí přečíst si jen tuto diskuzi. Vyznáváš se z lásky, miluješ ji, ale současně ji nadáváš, chováš se velmi hrubě a neslušně. Pak se nediv, že Eva o tebe nestojí. Zalekla se tvého chování. A právě to chování je v současné době tvůj největší problém. Dej se dopořádku, nauč se ovládat a nemyslet jen na sebe. Ale neboj, není všem dnům konec. Z této nevydařené lásky se pouč, ať příště neuděláš tu stejnou chybu. Je ti teprve 16, máš plno času, nebojím se, že by ses znovu nezamiloval. Hodně štěstí.
Jo děkuju ale já ji moc miluji a chtěl bych to strašně rád vrátit zpět,udělal sem chybu protože sem ji viděl venku s mim sinovcem a pak sem na ni křičel že je děvka ona utekla a brečela no a tím sem to pokazil a když za ni příjdu tak mi ani neotevře tak opravdu nwm co dál.
Doporučuji upřímnou omluvu třeba přes sms, když to nejde osobně a potom už jen čekat... Víc asi dělat nemůžeš.
Ahoj nefunguje to nic z toho sere na mě a je pořád naštvaná a nechce mě vidět
asi se zabiju chci se zabít ztratil sem vše co sem měl
Evičku seru na vše zabiju se a bude klid
Ale nech toho.
To je normální první lásky je los, který nevyhrává, ale navždy si budeš pamatovat jeho číslo. Nech to být, život půjde dál. Najdou se jiná děvčata a mazi nimi ta pravá.
Ber to tak, něco končí, něco jiného začíná.
Ano teď je to těžký, ale věř, že skoro každý tady si tím prošel.
Ahoj. V 16ti letech takovéto řeči? Takových Eviček potkáš ještě spoustu, věř tomu. Teď to sice bolí, ale není třeba si k vůli tomu sáhnout na život. Ublížil bys tím spoustě lidí, kteří Tě mají jistě rádi. Vezmi rozum do hrsti a poper se s tím jako chlap. Časem to přebolí, vždyť se to stává každému v životě, že nemůže mít toho, koho by chtěl. Není jediná na světě. Ber to jako životní zkušenost, ale života si važ a měj ho rád se vším, co Ti přináší. Vím, že teď jsou má slova třeba na nic, ale časem vše přehodnotíš a nebudeš vidě+t věci v tak černých barvách. Hlavu vzhůru a snaž se být nad věcí a zvládnout to. Dokážeš to, jen nesmíš propadat sebelítosti a beznaději a plácat takové věci, které by jistě Tvé nejbližší hodně bolely. Přeji Ti hodně trpělivosti a odvahy dál se s životem prát, jako my všichni!
Vykřikuješ jako malé děcko, kterému sebrali hračku. Uklidni se. Promiň, ale pokud je ti skutečně 16 a máš takové myšlení, nedivím se, že se s tebou slečna rozešla. Notabene, jestli ještě musela poslouchat podobné vydírací řeči.
Nezabiješ se, stejně jako se nezabily miliony lidí, se kterými se rozešla jejich láska. Vzpamatuj se a uvědom si, že ta holka už dorůstá a má vlastná názor, takže když tě nechce, tak nechce. Tohle je fakt. I kdyby se zabil tisíckrát, nic s tím neuděláš a zatímco ty budeš v klídku na hřbitově, jak jsi to všechno slabošsky vyřešil, tvoje rodina se bude do smrti trápit.
Seš chlap, nebo srab? Myslíš, že tu nikdo nezažil bolavý rozchod? A zamysli se, kde bychom asi byli, kdyby se hned všichni sebevraždili.
Vy ale nevíte co pro mě znamená měl sem z ní velkou radost a dal a koupil sem ji vše co chtěla měly sem se dost rádi a já čurák to posral,ztratil sem osůbku kvůli který sem měl důvod žít.Já už mam dost podělanej život a už sem o tom rozhodoval dlouho víte já skončím jak bezdomovec,nevíte co mám za rodiče a tak ty mi s ničím nepomůžou a ani neporadí serou na mě je jim jedno co dělám a ať jdu nebo dělám cop dělám myslím jen na ni a já takhle už dál nemohu,tak co mám dělat?
Dobrý den, chtěl jsem Vás jen slušně požádat, zda se můžete zdržet vulgárních výrazů. Zde to není tolerováno a není to ani vkusné. Rozumím Vaší současné náladě, ale zkuste zde komunikovat trochu jiným způsobem. Asi teď máte chuť poslat mě někam, tak to zkuste na úrovni. Zdravím!
Myslim ze bezdomovcom sa stat mozes pokial to skutocne budes chciet.Tak sa konecne POSTAV NA NOHY A BUD CHLAP.
Chod si zarobit..ukaz ako vies makat...prides na ine myslienky..pochopis co to je mat zodpovednost a uvidis ze aj okolie zmeni pristup.Myslim ze je cas ...v tvojich 16,aby si poznal ako to v zivote chodi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.