Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna zubaře, je možné zajít na zubní pohot.?

Od: bolestzubu odpovědí: 3 změna:

Chci změnit zubaře, prosím, jaký je postup. Když mi právě roste zub moudrosti, je možné zajít místo k zubaři na zubní pohotovost? Předem děkuji...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

taky jsem nedávno změnila zubařku, té původní jsem nehlásila nic, zatelefonovala k té, co jsem chtěla chodit, ta mi potvrdila, že mne jako pacientku vezme. Při první návštěvě jsem vvyplnila stručný dotazník a hotovo. Jen jsem tam musela podepsat, že jsem na minulém zubním vyšetření u předešlé zubařky byla před více než 3 měsíci.

hodnocení

0x
No ja jsem proste nasla zubare, ke kteremu jsem chtela jit a tomu byvalemu, jsem ani nic nehlasila... Osobne bych na pohotovost sla jen v pripade opravdu velike bolesti, protoze zubari na pohotovostich, jsou z dosavadnich zkusenosti meho okoli, celkem "sadouri"..
doplněno 02.08.13 06:36: Zaklad je vedet, ze pribira nove pacienty...To jsem zjistila po telefonu a objednala se. Pokud je to akutni, tak je treba to rict, aby vzali cloveka prednostne. Pak jsem jen dostala vyplnit takovy ten formular na prodelane nemoci nebo pripadne alergie, prodelane operacni zakroky a pod..odevzdala sestre s kartickou pojistovny. Pak hned nasledovala prohlidka..otazka peti minut..
doplněno 02.08.13 06:36: Zaklad je vedet, ze pribira nove pacienty...To jsem zjistila po telefonu a objednala se. Pokud je to akutni, tak je treba to rict, aby vzali cloveka prednostne. Pak jsem jen dostala vyplnit takovy ten formular na prodelane nemoci nebo pripadne alergie, prodelane operacni zakroky a pod..odevzdala sestre s kartickou pojistovny. Pak hned nasledovala prohlidka..otazka peti minut..
procoklita
hodnocení

A jak to probíhalo, normálně jste k němu přišla, řekla, že potřebujete pomoc se zuby, on se na Vás vrhl a žádný papírování, čekání, registrování? Děkuji za odpověď...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]