Nejste přihlášen/a.
Čau, dělam brigadu a nedavno jsem zde poškodil vyrobek, ktery byl po mořeni (ujela mi vrtačka). Vznikly takove škrabance a ututlal jsem to, ale tet jde vyrobek na dalši zpracovani, a možna už je hotovy, a ja se bojim že jsem udělal strašnou chybu, protože cely hotovy vyrobek stoji docela dost hodně (250.000). Myslite, že by po mě chtěli nějakou nahradu, i když nejsem plnolety? (jen ještě, na funkci vyrobku to nema žadny vliv, jedna se o estetickou věc).
Neplnoletý a takovou brigádu? No slušnost je se přiznat, ale jestli tě nikdo neviděl... a podnik má nějaké plánované ztráty.
Můžou po tobě požadovat maximálně 3-násobek mzdy. Ale musí ti no nejprve dokázat, což nebudou mít vůbec snadné. A jelikož jsi tam na briugádě, tak ti o žádné dobré vztahy nejde, takže ti můžou být víš kde. Navíc pokud to neodhalili ani před dalším zpracováním, tak buď totálně selhává kontrola, nebo je to jednoduše všem jedno, a o to míň by to mělo tížit tebe.
Snad maš pravdu, i těch 30.000 by bylo vpohodě zaplatit, než plnou cenu, to už bych si rovnou mohl hodit mašli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.