Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpeněžnění videí na YouTube

Od: caabik* odpovědí: 3 změna:

Ahoj. :) Na youtube vlastním tento kanál! - http://www.youtube.com/user/EndureCZ
X
htěl bych si zpeněžnit svá videa, ale musel bych se registrovat na AdSence. Jenže se bojím, že u takovýchle videí to zpeněžnit nemůžu. Nevím jestli je to můj obsah, když natočím hru a jen u toho mluvím. hru jsem nevytvořil já, a tak abych pak nedostal nějakou pokutu. Moje videa neporušují autorské práva, ale přeci jenom hru jsem já nevytvořil a není to můj obsah.
Známý lets playeři na tom ale asi vyddělávají peníze a nevím, jak to mají zařízený.
proto se chci zeptat zda když se zaregistuji na AdSence, tak jestli můžu nahrávat takováto videa nebo to musí být čistě můk obsah, jako třeba Vlog. :) Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Aby ti Youtube nabídl peněžitou spolupráci musíš mít sledovanost přes 50000 na video a jelikož jsme češi, tak ani nemáš přímý CZ affilate program a musíš to řešit přes jiné země v EU nebo přes platební zahraniční systémy. Nebo už to neplatí?

caabik*
hodnocení

Dobře, díky za odpovědi. :)

alexandr147*
hodnocení

0x

Je to jenom sen ... jak říká kolega nahoře máte do takové sledovanosti daleko ... berte to jako koníčka a i když tohle neuslyšíte rád tak poměr čas/peníze bude mizerný ... takže jedině jako koníčka díky kterému si zničíte záda a ruce takže nedoporučuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]