Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chystám se s přítelkyní navštívit toto krásné město. Jedna věc je jet tam přes cestovní kancelář jako poznávací pobyt nebo BBB zájezd či tam jet jen tak na blind. Pokud bychom se rozhodli pro tu poslední variantu víte někdo o nějakém levném ubytovaní přímo v Paříži? Je jedno jestli to bude hotel, penzion nebo apartmá, jde o to se dostat na přijatelnou levnou cenu. Děkuji všem za tipy.
Dnes není možnost levného ubytování v Paříži, pokud neznáte někoho, kdo tam bydlí a umožní vám pobyt u něho doma. A pak, co pro někoho může být levné, pro druhého to je drahé. Žila jsem tam pětadvacet let, takže vím, o co kráčí. Pokud se zajímáte o penzion, nebo apartmá anebo hotel, tak to v dnešní době není levná záležitost. Pokud mohu poradit, vyberte si raději zájezd s nějakou cestovní kanceláří. Soukromně to nezvládnete. A hlavně, museli byste se nějak domluvit s majitelem. Ale i kdyby jste mluvily francouzsky, musely byste opravdu vědět na koho se obrátit a mít doporučení. BBB neznám, ale radím tu cestovku.
Jak si psala, zalezi na tom, co je povazovano za levne,
ale konkretne jako jednu z nejlevnejsich variant bych hledal ubytko v F1 hotelu.
Dva lidi za pokoj a noc se da od cca 900Kc. To bych rekl, ze je na Pariz docela v pohode.
BBB: bbbzajezdy.cz/...
přijde mi to lepší než klasický poznávací zájezd A děkuji za odpověď
Není zač. Já už jsem se před osmi lety vrátila nadobro domů, tedy sem k nám, do Čech. Sice kontakty v Paříži neustále udržuji, ale v žádném případě bych se na ně nemohla obrátit v tom, co vás zajímá. Poslali by mne někam. Každý má své starosti. Jo, to bylo jiné, když jsem tam žila. Ale upřímně jsem z toho také radost neměla, když se na mne někdo obrátil s podobnou prosbou. Stálo mne to drahocenný čas, nic víc z toho nebylo, a ještě jsem měla starosti s tím, jestli budou lidé, které jsem vlastně ani neznala, spokojení. Ale do Příže se vypravte, je to nádherné město. I když já vím, že týden na poznání opradvu nestačí. Kdybyste chtěly se svou kamarádkou opravdu projít Louvre, tak to je na na několik dní, abyste mohly jakž- takž vstřebat to obrovské bohatství, které v sobě ukrývá. Jsou místa, kam se člověk prostě musí neustále vracet, aby částečně pochopil. V každém případě přeji šťastnou cestu a užijte si to děvčata...
Asi vezmem zájezd z výše uvedeného odkazu. Ještě přemýšlíme jet busem (Studentagency) a ubytovat se v hotelu F1, stejně tak jsou tam nasáčkovaný všichni z těch poznávacích zájezdů. A mít trošku větší čas na památky. No uvidíme. Plánování je už jen na nás. Děkuji za rady a jen pro info jsme pár M+Ž .
Jen mám ještě otázku na webech se uvádí, že se vyplací cestovat metrem, někde jsem zahlédl i informaci, že v případě pobytu delšího jak tři dny se vyplatí koupit nějakou kartu obdoba OpenCard. Jaké jsou tam tedy ceny třeba na 90 min., 24 hod. a atd? A neumíme si představit, jaké památky se dají projít pěšky (jsou blízkou u sebe) a k jakým je lepší se přemisťovat MHD? Pokud Vám nevadí, můžete dát info do pošty. Děkuji moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.