Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soutěž - podvod

Od: waqaw* odpovědí: 7 změna:

Zdravim, chtěl bych se zeptat jestli je trestné a hrozí pokuta. Pokud je zdarma soutěž o hodnotné ceny, kde hraješ hru a pokud jsi v první, druhý nebo třetí, tak ji vyhraješ ceny. Tudiž se ptám jestli je trestné když si já vytvořim 3 emaily a 3 jména smyšlených osob a všechny ty "osoby" dostanu do první trojky a oni vyhrajou... snad mě chápete. díky za odpověď...

doplněno 31.07.13 18:21:

PS: vím, že v pravidlech je, že se toto nesmí, ale pokud na to organizátor příjde až po odeslání cen, tak jestli to třeba může řešit soudně...(ceny jsou v hodnotě +- 30 000)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Smyšlené osobě asi nebudou moci předat výhru, když si ji nemají jak ověřit (osoba neexistuje).

waqaw*
hodnocení

Nepotřebují si ji ověřit: napíšu Jan Novák + adresa a na tý adrese budu mít osobu která mi to převezme, je jedno jak se jmenuje česká pošta nebo PPL to dá komukoliv na tý adrese.. ;)

waqaw*
hodnocení

a vlastně na to se neptám, ptám se jestli mi hrozí pokuta nebo dokonce i vězení při zjištění podvodu až poté co ceny dostanu...

zajixxx*

Maximálně i když vyhraješ třeba 2x tak nedostaneš nic xDD *uspech*

lidus*
hodnocení

0x

Pokud soutěžím na internetu tak mi z jedné IP adresy i pokud napíši jiný email vyjede větička už jste soutěžil. Pokud odsoutěžím na druhém počítači z jiným mejlem tak to jde. Myslím, že po tom nebude nikdo pátrat a těžko by se dokazovalo, že nesoutěžil Pepa co je to na něj napsané ale 3x Toník.

neon*
hodnocení

0x

Kdyz to budes met na jine realne lidi, tak co by vlastne kdo resil? Mas to snima domluvene, jen si je za ne prihlasil. Ale soutezi ti jini lidi. Ja bych to neresil v tomto pripade. Jsou regulerni soutezici, ktere jsi pomohl zaregistrovat.

doplněno 31.07.13 20:29:

A hlavne, jak by to kdo zjistil.

iz*
hodnocení

0x

Já to vidím jako pokus o podvod, za který můžete být stíhán.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]