Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí zdravotní a soc pojištění

Od: medinek* odpovědí: 5 změna:

Dobý den. Jsem nezaměstnán a evidován na úřadu práce. Zajímalo by mě, kolik bych platil za sebe zdravotní a sociální dávky, kdybych nebyl zaevidován a byl bez příjmů. Chci si najít práci sám a nechci být evidován na úp. Děkuji předem za odpověd.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

2x

Musíte oznámit své zdravotní pojišťovně, že si budete platit zdravotní pojištění sám, je to těch 1080,- Kč. Sociální není povinné, jen byste pak neměl nárok na žádné dávky, nemocenské a nepočítá se vám ta doba do doby potřebné k vyplácení starobního důchodu

martina30*
hodnocení

2x

Já platím 1080,-kč zdravotní jak už je tu psáno a sociální se platit nemusí.Zajdete si na pojištovnu a tam budete každý měsíc platit a nebo příkazem ,který zadáte v bance.;)

chabr*
hodnocení

0x

Dobrý den ,Tak sociální minimum je 1720 a zdravotní 1590 kč a mnoho štěstí při hledání práce.*placni*

jessi*

Ahoj tak to je ale pro podnikatele to platim já jako podnikatel.ty když jsi bez příjmu tak platíš jen 1080Kč zdravotní a socialni ten základ.ale socialni jsi platit nemusíš jestli nechceš záleží na tobě.povinný to není jen to duchodový

jessi*

Ahoj tak to je ale pro podnikatele to platim já jako podnikatel.ty když jsi bez příjmu tak platíš jen 1080Kč zdravotní a socialni ten základ.ale socialni jsi platit nemusíš jestli nechceš záleží na tobě.povinný to není je to duchodový

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]