Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může zakazovat synovi návštěvu u mě?

Od: mmaja odpovědí: 3 změna:

Dobrý den prosím o radu,mám syna ve střídavý péči,a otec mu zakazuje chodit ke mě když má syna na týden on,a je v práci tak syn je u jeho matky. synovi je let.má otec právo mu zakazovat ke mě chodit?a ještě je normální když leté dítě nemluví?dík za odpovedi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Nejhorší je, když se dva dospělí neumí domluvit a odnáší to dítě, pokud domluva není možná asi to bude muset řešit soud. Kolikaleté dítě nemluví?

doplněno 31.07.13 12:43:

modrykonik.cz/... Nezoufejte, můj synovec byl partizán, a ani vnučka nebyla žádný mluvec a nyní jsem ráda když občas zavře pusu. Říká slabiky, mama, tata, bába, haf...? Pokud nemluví vůbec tak to bych znejistěla zda dobře slyší a jistě se ptala u lékaře.

mmaja
hodnocení

synovi je jedenáct let,otec mi vždy řekne at se nestarám když je u nej tak je u něj.a a druhá otázka byla jestli je normální když 2 leté dítě nemluví.děkuji

Mnoho dvouletých dětí ještě nemluví. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]