Nejste přihlášen/a.
Zdravím!
Párkrát jsem byl venku s jednou holkou, docela jsme si to užívali (aspoň se mi to tak zdálo), proběhla i nějaká pusa a držení za ruce. Problém je v tom, že najednou začala odepisovat tak po 1-2 dnech a na každej můj návrh odpovídá negativně. Já jí nechci nějak moc uhánět, ale vůbec to nechápu. Ještě na poslední dchůzce řikala, at něco vymyslím dalšího. Jak je možný že tak z ničeho nic ztratila zájem? Teď nevim, jestli ji mám ještě někam zvát, už je mi to samotnýmu trapný. Taky mě napadlo se jí zeptat, co se stalo. Ale když se do ní vcejtim, tak bych řekl stejně "nice" i kdyby se něco stalo :D
Jak byste pokračovali v mý situaci? Přijde mi blbý zadupat takhle hezky rozvíjejíci situaci prostě do země a přestat spolu komunikovat...
Také zdravím. Dle toho, co píšete, to bylo zřejmě pěkné jen pro jednu stranu. Kdyby ona cítila to samé a užívala si to, asi by se dalšímu rozvíjení situace nebránila. Nezbývá, než abyste jí respektoval a nevnucoval se. Vyčkejte pár dnů, jestli se Vám neozve sama a nenavrhne sama setkání. Když neprojeví zájem, smiřte se s tím a neobtěžujte ji. Prostě to pro ní neznamenalo to, co pro Vás anebo poznala někoho jiného... Když na jedné straně chybí zájem, což zde evidentně ano, pak to druhá strana musí respektovat. Tak netlačte na pilu a vyčkejte...Jen můj názor.
Být tebou, tak se ji narovinu zeptám. Jestli jste se drželi za ruce a líbali se, tak je přece normální, že se chcete zase vidět. Měl by jsi vědět, na čem jsi. Komunikace je důležitá. Nikdy nevíš, co se tomu druhému honí hlavou. Je možné že se doopravdy nevymlouvá, jen se s tebou prostě nemůže vidět, ale stejně tak je možné, že prostě jen neví, jak ti říct, že tě nemiluje. To nejlepší, co můžeš udělat, je zeptat se, na čem jsi. Buď milý, ale nenechej se odbýt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.