Nejste přihlášen/a.
Do jaké kategorie podle vás spadá věk 32 let. Je to už střední generace? Nebo ještě mládí?
doplněno 31.07.13 16:19: Děkuji všem za odpovědi
. Kdybych mohl, dal bych Vám všem bod.
4x
Když mi bylo 14, viděl jsem čtyřicátníky jako starce nad hrobem. Teď je mi 47 a sám bych se tak nějak k té "střední generaci" řadil...
32 - člověk už není -teen (nezkušený ´zajoch´), ale rozhodně je mladý.
![]()
Liduš - to je ta relativita... ![]()
"movla je to tak, i pro mě byl ten co měl o 10 let víc staroch nad hrobem a teď po padesátce je i sedumdesátník ještě mladý.
doplněno 31.07.13 13:55:Klasifikace věku podle SZO
- 45 - 59 let: střední věk
- 60 - 74 let: vyšší; starší věk, rané stáří, presenium
- 75 - 89 let: vysoký, stařecký pokročilý věk, senium
- 90 a více let: dlouhověkost
Nic víc jsem nenašla ale možná jen špatně hledám.
1x
Zkratka 32 je dnes jeste povazovano za mladyho cloveka. Pokud zanedbame nazory pubertalnich rozmazlenych fracku
0x
Na Sázavě nás vodáci oslovili: Ahóóój, senioři! Nelíbilo se mi to a hned jsem odpověděla, že jsme dosud mladí. /58+62/. A vidíte! Podle tabulek od Liduš jsem ve středním věku a ještě 2 roky budu. Těch 32 považuji za mládí, dnes si lidé až v tomto věku běžně zakládají rodiny, ne jako my kdysi okolo dvacítky. Kéž by mi těch 32 bylo!
Jaga.
0x
Ahoj -
podle seniorů je to mládí "jako malované", - podle - náctiletých jste už stařec nad hrobem, a podle vrstevníků - chlap v rozkvětu a na vrcholu tvůčích sil. - a - taky - pokud si budete hledat zaměstnání - tak Vás asi každý zaměstná - protože mu ještě budete nejméně 15 let užitečný - a navíc máte zkušenosti, kteří mladí zatím nemají.
Smůlu budete mít tak po 45 letech - dnes se přece jen preferuje mládí - zkušenosti, nezkušenosti. Tak zdravím, Marcela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.