Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plat TV moderátorů

Od: milanp® odpovědí: 4 změna:

Kolik mohou mít moderátoři TV novin?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michaltopic*
hodnocení

0x

Podle mne nejvíc bere Borhyová, protože by za ty kecy, co v TV Ho*na MUSÍ říkat, nemohla brát "normální" plat. Naopak třeba v ČT berou podle mne nějaký tabulkový plat. A na Primě to musí být celkem Prima. Ta se za poslední roky vypracovala v docela solidní zpravodajství a je tam vidět, že to ty lidi baví a že, pokud někoho povýší, tak je na něm vidět, že si to zasloužil a dělá tu práci pořád stejně.

Kolik ale přesně, to netuším já a asi ani nikdo z normálních lidí ...

kangaroo*
hodnocení

0x

Já bych řek, že platy mají jak poslanci a dál jak "VIP" hvězda to je *smich*

laik*
hodnocení

0x
Na Nove to pred 6 lety bylo udajne kolem 40 tisic, ale mam za to, ze jsem nekde cetl platy mnohem vyssi (nemuselo to byt zrovna v Nove).
laik*
Borhyova sice pred temi 5 lety melo kolem 40-50 tisic mesicne za praci hlasatelky, ale na dalsich akcich mimo TV si privydelavala tak kolem dalsich az 150 tisic za mesic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]