Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny v současné době by mě dost zajímalo jak má poštovní doručovatelka správně předat balík na dobírku . Stalo se před několika dny , kdy jsem si objednala přes e-shop knihu , balík přišel na adresu , já jsem jej oproti podpisu a předání peněz potačce přebrala - vše tedy podle mě v pořádku až do té doby , kdy mi bylo poštou sděleno , že jsem zboží údajně NEZAPLATILA! Jednalo se o částku 415,- která byla uhrazena a já nyní nevím co s tím .. poradíte?
Mám za to , že pokud potovní doručovatelce nedám peníze , tak mi přece NEMŮŽE předat balík .. nebo se pletu?
Děkuji a za případnou odpověď budu ráda I.Š.
Bylo ti sděleno poštou?
To je přece samo o sobě nesmysl. Pokud jsi nezaplatil, tak přece nemáš ani balík. Zeptej se pošty, kde tedy balík je.
To, že ti pošta balík vydá je potvrzením toho, že jsi zaplatil. Je to jejich interní záležitost a snaží se ji přehrát na tebe. Dost naivně. Tohle udělat mně, to by bylo tóčo.
Já mám čerstvou zkušenost. Já posílala balík na dobírku, příjemce zaplatil a dostal balík, jenže já peníze ani po měsíci neobdržela. Reklamovala jsem na poště a oni zjistili, že doručovací pošťák neodtrhl z balíku přilepenou složenku k dobírce a balík předal i s touto složenkou. Peníze ležely na příjemcově poště a ona je neměla jak vrátit mně neboť neměli složenku,.
Po reklamaci vystavili novou složenku a do týdne přišly peníze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.