Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sbalit servirku - pokračování

Od: poke odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, už jsem se jednou ptal jak na servirku a už sme spolu pár slov prohodili, ale přijde mi že když mluvím tak mi moc nerozumi (ale výslovnost mám dobrou) no nevím má problémy ze ykolou a tak, nevíte jak ji mám teda sbalit me je 19 24 takže i věkový rozdíl PROSÍM PORAĎTE

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

2x

Možná tě okouzlila, ale jde o zaměstnání, které si vyžaduje být jako poloviční psycholog/diplomat. Servírka prostě dokáže z praxe snadno odhadnout co před ní sedí za zákazníka a podle toho se chovat a reagovat. Když ona sama ti nedá opravdu jasný signál, že má zájem, tak to ber, že jsi pro ní jen konverzační rutina kterou musí každý den třeba 100-1000 udělat.

hodnocení

1x

Takovejch, co do ní hučej u baru jsou mraky, tak nevím, proč by měla rozumět právě tobě.*smich*

dzordz*
hodnocení

0x

Nevím, jestli jsem to náhodou neříkal už dřív, ale tohle je zrovna docela těžká "cílová skupina", ne? :D Challenge accepted!

poke
hodnocení

Jo a to hodne :/ proto potrebuju rady vsude mozne ;)

kangaroo*
hodnocení

0x

Sbalit do postele nebo na vztah? Sbalit to postele, tam jdi na věc jak chceš ta už určitě zažila všechny balící techniky, tak když bude mít zájem tak se nemusíš o nic velkýho snažit. Na vztah asi až jí dokážeš své kvality. Rozhodně sis nevybral nejlepší typ žen stejně jako jsou barmani - koketující lidi.

poke
30.07.13 21:43
hodnocení

Vztah

poke
hodnocení

Třeba že me uchvapika svou krásou a charismem? ;)

Že tě uchvátila nemusí nutně znamenat, že ti musí rozumět. Mimochodem, uchvátila tě i v tvém střízlivém stavu? Znám týpky, pro které není ošklivých žen, to jen je málo vodky.

hop®
hodnocení

0x

Pan Holzmann:

"... a rozumíte papouškům?"

"nóóó, když mluvěj pomalu..."

Zkus ji zkontaktovat střízlivý před její šichtou nebo těsně po ní. Pokud je ona v práci, máš velmi malou naději na úspěch...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]