Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zdali neznáte nějaké podobné stránky jako er-mail..? Děkuji předem
Kdepak ermail. To je pro lidi, kteří si naivně myslí že jim někdo bude dávat peníze za nic. Buď musíš pracovat nebo si najít nějakého kluka, který Ti všechno bude platit Jiná, legální možnost, jak přijít k penězům asi není. Btw. brigáda se dá sehnat kdykoliv i kdyby to měl být třeba jen roznos letáků nebo práce v obchodě, na benzince. Jen to nechce být lenoch a jen se válet u PC.
Všechno co je podobné ermailu je podvod, nic si tím nevyděláš. Najdi si brigádu, nebo práci. Nepíšeš kolik ti je let.
To jsem netušila , no na brigádu myslím mám čas nebo spíš už je pozdě, protože jsem stále studentka a na ten měsíc..
A to jsi před prázdninama nevěděla, že jsou peníze třeba? Co děláš celé prázdniny? Ono je lepší vymýšlet kraviny u PC jak pracovat, že jo? Promiň, nepomohla jsem ti, ale snad budeš mít ponaučení na další prázdniny.
Aha, no nenapadlo mě na dovolené si vydělávat peníze a před prázdninami mě nenapdlo že to s financemi dopadne takhle,
Jo, znám mraky podobných stránek jako je er-mail. Ale nebudu je vypisovat, předpokládám, že Ti jde o výdělek, že si nechceš jen naběhnout podvodníkům...
To opravdu nechci a na brigádu taky ne..ráda ale vyrábím šperky nebo vyšívám záložky se jménem nebo nápisy..td jse dokonce začala vyšívat zajíčka playboye
Potom zkus kontaktovat prodejce podobných serepetiček s konkrétní nabídkou, ale moc nepočítej s rychlým ziskem, i ten prodejce bude asi chtít nějakou smlouvu, případně si vezme pár Tvých výtvorů a bude zkoušet jejich prodejnost - také nebude chtít jich mít plný sklad...
Funguje to tak, že vám na email přijde, že se máte přihlásit a vyplnit dotazník. Samozřejmně ale že nemusíte. To jen aby jste tam denně nemuseli chodit kontrolovat. Dělám to spíš pro zábavu. Vyplnil jsem desítky dotazníků v čase cca 1 rok a hodilo to 800. Teď už tam mám opět 70 kč. Žádná věda, žádný podvod. Ale dotazníky nechodí denně, takže na obživu to opravdu není.
Já tomu všemu také nevěřila a dělala to z dlouhé chvíle ale Rmail mi poslal prvních 1000kč, Výzkumy jsem 1000kč věnovala na nějakou dobročinnost a z další dotazníkové akce obdržela poukázku na 500 do Tesca. Nehlídám to, jen když někdo pošle odkaz, že mě někam doporučil nebo příjde odkaz na dotazník.
doplněno 31.07.13 21:12:Máte pravdu Ringo i já těch 1000kč měla déle jak za rok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.