Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Chodím na příměstský tábor (zítra tam půjdu třetím dnem - z pěti :/) a strašně se mi tam líbí jeden kluk. Se všemi jsem si tam padla do oka, našla si tam kamarády, nedělá mi problém tam kohokoliv oslovit, i když jsem docela stydlivka. Ani nevím, kdy se mi to podařilo, se takhle pěkně začlenit do kolektivu. :D Dokonce se ke mně doneslo, že se líbím jednomu klukovi, který tam chodí se mnou, takže fakt super. :D Ale má to háček - je tam jeden strašně pěknej kluk (což bohužel není ten, kterýmu se líbím já :D). A snad jen s ním jsem se moc do řeči nedala.
Moc mě to mrzí, s jinými lidmi tam problém není, ale když mám něco říct jemu, je to katastrofa. Nevím, o čem mluvit a pořád mi přijde, že se každou chvilkou ztrapním, nebo že ho jednoduše otravuju. *fuck*
Má tam asi dva-tři kámoše, furt s něma někom lozí a jakýkoliv můj pokus o komunikaci... no neřekla bych, že by mě vyloženě odháněl, ale jelikož jsem za jiných okolností taky stydlivka, řekla bych, že se stydí i on, když se neznáme. Když někde stojí sám, tak mám sto chutí jít k němu a říct něco jako "Ty tu stojíš sám, já tu stojím sama... budeme stát sami spolu" (jako že vtip :/). Jenže... udělám k němu krok, střetnou se oči a jsem v pí*i (pěkně se to rýmuje :D). O čem s ním mám mluvit, nevíte? Jak ho oslovit? "Matějíčku, pocém ke mněěě!" (tak asi ne -_-)
Když jsme byli v lanovym parku, byl přede mnou (božéé, ten táák fantasticky voněl! ), a tak jsem mu vždycky před překážkou popřála hodně štěstí. A on vždycky buď broukl "dík", "hm", nebo se usmál. Jakožto dívka v nesnázích (
) jsem se ho ptala, jaká jedna z těch překážek je. Prý že v pohodě. Byl zrovna na ní, tak jsem si myslela, že to trochu rozvede (tady se to houpe, tady je to v pohodě, atd..), ale tím "je to v poho", to ukončil, no.
Prosím, jak se s ním aspoň trochu skamarádit? Vést s ním rozhovor +5 minut? - Its my dream, babe. :3
doplněno 30.07.13 18:40:...jelikož je v anketě možnost "jako většina holek v tvém věku", asi bych měla napsat, kolik mi je - je mi 13, 1.8. 14. Jemu je 13. A vypadá na 15 :3
"Jako většina holek v Tvým věku", takže "až po uši", bohužel nemůžu v anketě hlasovat dvakrát.
Jsi v krásném věku, kdy se trápíš láskami a problémy, které patří k Tvému věku, my starší se můžem jen pousmát a tiše závidět!
Jen pár "technických poznámek"...
Neříkej mu před ostatními Matějíčku, žádné zdrobněliny, to si nech do soukromí, mezi jeho kamarády bys jeho ztrapnila a sebe shodila.
Nijak moc na něj "netlač", my kluci jsme často stydliví, nedávej mu najevo že ho chceš "ulovit", spíš ho motivuj, aby on chtěl ulovit Tebe, posílí to jeho chlapskou ješitnost.
Pokud se s ním budeš chtít dát do hovoru, dej tomu vtip, nedělej z toho vážnou záležitost, odradila bys ho.
Držím Ti palce!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.