Nejste přihlášen/a.
Zdravim všechny,mám takovou zajímavou otázku a určitě každý z Vás má takový poblém či měl.
jsem mladý člověk po maturitě a rok jsem jen běhal po brigádách,2x byl zaměstnancem a neustále vybíral VŠ,kterou jsem nakonec odmítnul.Momentálně nastupuji do práce mimo své město,kde budu i bydlet.Strašně se těšim,že se osamostatnim a budu žít svůj život,jelikož mě sere,že jsem mamánek a mám nespočet známejch,co jim bydlení u rodičů nevadí a nějak to neřeší.
Chci se zeptat,jak jste vy řešily Vaší životní situaci po maturitě,nebo jestli jste věděly čim chcete být,co chcete dělat atp.Je normální,že nevíte co chcete dělat? Myslím tím to,že si nejdete přímo za svym cílem třeba být manager,programátor,sportovec atd. Já se naučil za ten rok výborně angličtinu a plánuji cizinu na nový rok. Přesto pořád nevím,čim chci být,co chci dělat,čím se chci živit a je mi už 20 let.Vtipný :D
Zdravím.
Oceňuji už to, že se snažíte postavit se na vlastní nohy, vyzkoušet si život ve vlastní režii, což u dnešních dvacetiletých není až tak běžné. Prakticky je jedno, jakou práci budete vykonávat. Důležité je, aby Vás nejen uživila, ale i bavila. Každá práce, dělá-li se pořádně, je smysluplná. A smysluplný bude pak i Váš život.
Že nevíte, co chcete ve dvaceti dělat, je naprosto normální. Měla jsem to naprosto stejné, jen jsme tenkrát neměli tolik možností, co je teď. A navíc, i když člověk má přesně nalajnované plány, ještě neznamená, že se uskuteční. Život někdy dokáže plány pěkně změnit. Není na škodu někdy nechat něco i na náhodě, na štěstí.
Takže sdílím Vaše nadšení pro samostatný život a pro získání zkušeností v cizině. Přeji, ať Vám to nadšení vydrží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.