Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lázně ve stejném termínu

Od: atrama® odpovědí: 6 změna:

Lékařka mi doporučila lázně, měla bych jet září-říjen a moje známá má jet do stejných lázní, s podobnou diagnózou také. Chtěly bysme jet ve stejném termínu a být na společném pokoji. Poraďte mi na koho se obrátit, koho kontaktovat, a zda je to vůbec možné. Nebo nám termín určí lázně sami? Obě pojedeme na kompl.láz.léčbu poprvé, proto se ptám v předstihu. Děkuji za odpovědi, nejlépe vlastní zkušenosti.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

Našla bych si stránky lázní na netu a napsala prosbu , až budou přidělovat místa na pokojích ,aby vás dali společně .Jistě vám rádi vyhoví;)

Datum nástupu si určují lázně sami. Domluvte se tedy na rezervačním oddělení daných lázní.

lidus*
hodnocení

1x

Léta to dělám s kamarádkou z Čech, máme napsané lázně kam zavoláme a dohodnem si termín, pak už jen zajít na ZP.

meandra*
hodnocení

0x

Osobní zkušenost sice nemám, ale já bych se obrátila s tímhle dotazem přímo na ty konkrétní lázně, kam máte jet.

andrea1*
hodnocení

0x

Je to nejjednodušší jak vám radí Liduš. do lázní, chtějte "ubytovací"a řekněte jí svůj požadavek. Zapíše si vaše jména a termín nástupu, který by jste chtěly. Dnes jsou lázně rádi za každého pacienta a můžete si datum nástupu vybrat. Na lázeňský poukaz pak připište, že je dohodnutá rezervace na ten a ten datum a že bylo domluveno spoiečné ubytování s tou a tou .

Nebo vám pracovnice, co má na starosti ubytování přímo řekne, jak to máte udělat.

doplněno 30.07.13 21:54:

Za slovem Liduš vyadlo slovo "Zavolejte"

jabraka*
hodnocení

0x

Ještě bych se nejprve obrátil na pojišťovnu,která mě do lázní odesílá a tam si dohodl termín.Pak teprve mohu s kamarády,kamarádkami, dohadovat ubytování.To už přímo v lázeňském domě.Takto jsem to řešil nejméně dvacetkráte.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]