Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divadelní představení v Praze

Od: greenbull* odpovědí: 7 změna:

Lidičky zdravím,

sice píšu docela pozdě večer ale doufám že tady ještě někdo bude kdo poradí.

S manželkou jedeme po dlouhé době do hlavního města (máme to docela z ruky asi 350km) a na poslední chvíli, teď večer mě napadlo že by nebylo špatné zajít do divadla na nějakou dobrou komedii či muzikál. Máte někdo nějaké dobré tipy? Stačí mě nasměrovat. Bylo by dobré kdyby představení vycházelo na 2.8 či 3.8. Díky za každou radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kerstyn*
hodnocení

2x

Zkuste muzikaly v Divadle Broadway-Tri musketyri, Kat Mydlar, Klic kralu, atd...

no já nevím, je polovina léta... nebudou divadelní prázdniny? já už tedy dlouho v divadle nikde nebyla *hi* ale dřív se v létě volno drželo *nevi*

greenbull*
hodnocení

Máte pravdu zrovna jsem to napsal. Škody vůbec mě to nedošlo :( no do prahy se dostanu uase až tak za půl roku.

greenbull*
hodnocení

Děkuji za odpověď zrovna jsem se díval na jejích stránky, dalo by se říct že mají prázdniny. Normální provoz až od září.

mowla*
hodnocení

2x

Doporučuju Sklenici vody ( letniscena.cz/... ) - bohužel, divadelní prázdniny, moc se toho nehraje...

doplněno 30.07.13 00:05:

Aha - koukám, že "prázdniny"už přišly na přetřes... :-D

Ale něco se přecejen hraje (viz odkaz) - ale pokud si nevybereš představení, zkus Křižíkovu fontánu, taky je to zajímavý zážitek.

doplněno 30.07.13 00:06:

krizikovafontana.cz/...

doplněno 30.07.13 00:24:

Tak hlavně dobře dojeď... ;)

greenbull*
hodnocení

Děkuji za tip! No nic jdu spát brzo ráno odjíždím.

iz*
hodnocení

1x

Letní shakespearo/... Pražský hrad 2. a 3. 8. - Marná lásky snaha

Divadlo v Celetné Divadelní spolek Kašpar 2. 8. - Rozmarné léto

___ K létu patří i letní kino:

Letní kino Regina (zahrada rozhlasu v Karlíně) 2. 8. - Jako malí kluci 3. 8. - Hurá na Francii (obojí komedie, Francie)

___ Od věci by nemuselo být ani pozorování hvězdné oblohy: Štefánikova hvězdárna na Petříně od 21.00

___ Pokud by Vás zajímala hudba, stály by za návštěvu Letní slavnosti staré hudby (Vyšehrad)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]