Nejste přihlášen/a.
Ahoj,dokážete si přesstavit život bez Facebooku,internetu,pc? Je vůbec nějaká šance na kariéru v dnešním světě bez internetu. Já mám zrušený fb účet,začátky byly hrozný,nevěděl jsem nic,ale najednou mi více lidi volají,píšou sms a přijde mi to přirozenější.Přesto se ptám,je tohle dobrý krok či je pc dnes velmi důležitý k práci,osobnímu rozvoji atp.? Co vy na to.
Představit si to dokážu bez problémů, 40 let mého života nic takového nebylo a žilo se možná líp (určitě klidnějc ). V dnešní době to už ale bez Internetu prakticky nejde. Nelíbí se mi to
, ale co nadělám. Co se týká Facebooku a podobných nesmyslů, bez těch se docela dobře obejdu i dneska.
No Facebook mi nepřijde jako pupek světa. Já ho taky nemám... ale mám internet i PC, a to jaksi k dnešní době asi už patří. Je to pokrok, jestli lepším směrem, to ukáže až budoucnost. Je to přesně,jako když na začátku 20. století začala jezdit auta, pak lítat letadla... je to prostě vývoj společnosti. Ale v dané současnosti nikdy nevíte, jestli je to krok správným směrem. Internet ve své podstatě není špatný - rychlá komunikace, získávání informací. ALE - s tím souvisí přebytek informací, které člověka zbytečně zahlcují. Izolace od lidí, když člověk tráví veškerý volný čas jen u počítače. Asi tak - všeho s mírou.
Pravda,pravda.V dnešním světě vlastně bez pc je to blbost,když vše jde tak rychle dopředu a ještě se vývoj sakra zrychlí.Já osobně pracuji s pc denodenně,kvůli práci.Bohužel,jsem na tento nástroj tak zvyklý,že ho používám když ráno vstanu,nebo když přijdu z práce,kouknu na pc aspoň na hodinu.Osobně mě to štve a docela bych pc vyřadil ze svého života,jaká bude odezva.Rád experimentuji a docela bych to zkusil :D
Zrušil jsem FB a v prvních dnech jsem se cítil jak kdybych 14 dní nejedl.Zrušil bych za cca i PC,prodal notebook a když bude potřeba,tak si na internet zajdu,jinak ne.To bude jiné kafe už.
Pokrok nezastavíš. Soukromý život bez PC a internetu si snad představit umím, ale pracovní už ne.
doplněno 29.07.13 22:56: Na druhou stranu - nevidím důvod, proč se PC / internetu / facebooku atd. bránit. Všechno je to jen nástroj - stejně tak motorová pila může být dobrý sluha ale i dravec (jauvajs )
Copa o to. Predstavit si lze ledacos.
Bohuzel, pokud se nechceme "utopit v dravem proudu", tak nam nase civilizace moc na vyber nedava.
Ahoj, dle mého je facebook na prd, nemohu přijít na to, v čem je tak neodolatelný, já se tam přihlásil jen z důvodu, že mi kolegové kaktusáři nechtěli posílat fotky zvlášť na meil, každžý jen ať se podívám do alba. Co se týče používání pc, tak znám spoustu, prakticky většinu mých známých, kteří se v práci k pc - jako takovému vůbec nedostanou, nemyslím tím třeba kasy v krámech, nebo tak něco. Nákup přes internet neuznávám vůbec, není nad to si zboží prohlédnout osobně. To s tou kariérou, na to je těžké odpovědět, samozřejmě je šance na kariéru, pokud chceme pracovat rukama, dělat řemeslo. Znám spoustu lidí, kteří internet vůbec neznají a nebo ho prostě odmítají a žijí a připadají mi mnohem spokojenější. je to prostě každého věc
No vidíš - a já zase nákup na internetu preferuju. Jednak se tam dá o zboží najít mnohem víc informací, než kolik jich získáš v obchodě, jednak je tam mnohem větší výběr a už vůbec se nezmiňuju o pohodlí.
A když jsem někdy potřeboval třebas toho prachobyčejného řemeslníka, tak v naprosté většině případů jsem ho hledal na internetu...
Internet mám i na chalupě a tam mám tolik práce, že ho i 3 dny nezapnu,na fb nejsem a nebudu, mobil do zahrady nenosím a manžel nadává, že si ani nezavolám pomoc když se mi něco stane argumentuji tím, že dřív mobil nebyl tak se holt zavolala až šel někdo kolem. Ovšem, že bych vyhodila počítač a už nikdy ho nepoužila to si představit neumím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.