Nejste přihlášen/a.
Zdravím, vím, že otázka dovolených se tu řešila už mnohokrát, ale spíše mám dotaz na konkrétní lokalitu. Bohužel nhám dva dny před odjezdem do zahraničí padla dovolená, a ačkoli už druhý den hledím do komplu a hledám náhradu, nějak mne nic nepraštilo do očí. Rozhodli jsme se zůstat v ČR, rádi bychom lokalitu, kde je možnost se vyřádit (lanové centrum, adrenalin, sjezdy koloběžek apod.), ale také, abychom mohli večer vyrazit za zábavou. Také, aby byla blízko vodní plocha.. a třeba i nějaký ten hrad, zřícenina.
No, je toho dost, a začínám být zoufalá. Přítel má teď fofry, výběr nechal na mně a já se v tom plácám.
Měl by někdo nějaký tip?
Děkuji.
Zkus kouknout na České středohoří ( ceskestredohori.cz/... ) - např. Doksy - ´Mácháč´ nabízí spoustu možností k ´vyřádění´, v okolí je hradů a hradů, příroda nádherná... V nedalekém okolí bych doporučil třeba Drábské světničky, Hradčanské stěny, v MB slušný aquapark, nedaleko Ještěd...
Zdravím.
Mě se vždy líbilo v ATC Rozkoš, kde je v okolí plno míst na výlety i za škaredého počasí.
Nebo co toto: kudyznudy.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.