Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex - při zasunutí mě to bolí

Od: loralora odpovědí: 5 změna:

Ahoj je mi 17..mam problem když muj přítel chce do me vniknout...tag me.to. bolí a cejtim že to nejde...a pak mi to znechutí sex ..v ten moment..Ale de o to že to nejde.neboli jde ale bolí to a nikdy před tim to nebolelo.Až ted to začalo trvá toasi 5 dnu..

Anevíte čim by to mohlo byt?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je to málo informací, ale jde pravděpodobně o to, že jsi málo vlhká (vzrušená) a to proto, že se obáváš bolesti.a nedokážeš se uvolnit a na sex se těšit. Dej si pauzu a preventivně navštiv Gynekologa. Pro další rady je málo informací.

loralora
hodnocení

Mno chtela bych říct právě že já jsem dostatečne vlhká..TO práve neni tím:(..ale dekuju

To je problém. Jediná rada je kvalifikovaný názor gynekologa, který bych vůbec neodkládal. Mohlo by jít o vážnější záležitost. Je to oblast, kde jsou citlivé sliznice a velmi háklivé na všechny možné vlivy, jak mechanické, tak zánětlivé. Bacha na to!

doplněno 03.03.09 00:07:

Ještě na doplnění. Bylo by dobré si dát v sexu pauzu a problém vyřešit.

qwertz*
hodnocení

2x

Vyzkoušet lubrikační gel?

martini*
hodnocení

2x

Pokud to dřív nebolelo a teď to bolí, není to normální, může to být zánět nebo jiné onemocnění, rozhodně se nestyďte jít s tím za gynekologem. Ať vám udělá i ultrazvuk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sex jak na to

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]